İsrail, Accuri'nin oğlunu öldürdü

İsrail, İslami Cihad Hareketi Siyasi Büro üyesi Ekrem el-Accuri'nin Şam'daki evine saldırdı. Saldırıda Accuri'nin oğlu Muaz Ekrem el-Accuri hayatını kaybetti.

DÜNYA 12.11.2019, 14:03
İsrail, Accuri'nin oğlunu öldürdü

İslami Cihad Hareketi Siyasi Büro üyesi Ekrem el-Accuri'nin Suriye'nin başkenti Şam'daki evine sabah saatlerinde operasyon düzenleyen İsrail askerleri, biri Ekrem el-Accuri'nin oğlu 2 Filistinli yaşamını yitirdi.

İsrail askerlerinin Suriye'nin başkenti Şam'da gerçekleştirdiği baskın ile ilgili İslami Cihad tarafından yapılan yazılı açıklamada, İslami Cihad Hareketi Siyasi Büro üyesi Ekrem el-Accuri'nin Şam'daki evinin hedef alındığı ve saldırıda Ekrem el-Accuri'nin oğlu Muaz Ekrem el-Accuri ile Abdullah Yusuf Hasan'ın hayatını kaybettiği belirtildi.

Açıklamada ayrıca Ekrem el-Accuri'nin oğlu Muaz Ekrem el-Accuri ile Abdullah Yusuf Hasan için başsağlığı dileğinde bulunuldu.

Ebu'l Ata ve karısı da öldürülmüştü

İsrail ordusu daha önce yaptığı yazılı açıklamada, Gazze'nin doğusunda İslami Cihad'ın askerî kanadı Kudüs Seriyyeleri'nin önde gelen komutanlarından Beha Ebu'l Ata'nın bulunduğu bir eve saldırı düzenlendiğini, saldırıda Beha Ebu'l Ata ile eşinin öldürüldüğünü duyurmuştu.

Yorumlar (0)