Gökyüzünde korku dolu anlar: Paraşütçüler caddeye indi

Rusya’nın başkenti Moskova geçtiğimiz gün çok ilginç bir olaya sahne oldu. Uçuş yaptıkları sırada fırtınanın çıkması nedeniyle dengelerini kaybederek savrulan paraşütçüler Lenin Caddesi’ne zorunlu iniş yapmak zorunda kaldı.

DÜNYA 23.09.2021, 17:00 24.09.2021, 12:11
Gökyüzünde korku dolu anlar: Paraşütçüler caddeye indi

Paraşüt sporunun sıklıkla yapıldığı Moskova şehrinde iki kişinin sabah saatlerinde yaptığı atlama denemesinde büyük bir talihsizlik yaşandı.

Hava durumunu takip etmeden atlayış yapan ancak bir anda beklemedikleri bir sürprizle karşılaşan sporcular zor anlar yaşadı. Aniden fırtınanın çıkmasıyla sağa sola savrulan sporcular güvenli bir alana iniş yapmaya çalışsa da rüzgar işlerini çok zorlaştırdı.

Son çare olarak yolun kenarına inmeye çalışan paraşütçüler, tüm hesaplarını yapsalar da fırtına nedeniyle zaman zaman yüksek katlı binaların olduğu yerlere de savruldu. Bir süre sonra Lenin Caddesi’nde yoğun trafiğin içine inmekten yaptıkları ani bir manevra ile kurtulan ve başarılı bir iniş gerçekleştiren sporcuların yaşadıkları korku dolu anlar bir araç sürücüsünün cep telefonu kamerası tarafından kaydedildi.

Yorumlar (0)