Covid-19 ünlü oyuncuyu aldı

41 yaşındaki ünlü tiyatrocu Nick Cordero, Covid-19'a (yeni tip koronavirüs) yenik düştü. Amerika'da üç aydan uzun süredir koronavirüs ile mücadele eden tiyatro oyuncusu Nick Cordero yaşamını yitirdi.

DÜNYA 06.07.2020, 08:27
Covid-19 ünlü oyuncuyu aldı

Covid-19 (yeni tip koronavirüs) pandemisinin (küresel salgın) en çok yıkıma neden olduğu ülke olan Amerika Birleşik Devletleri'nde koronavirüse yenik düşen ünlüler arasına Broadway'in önde gelen isimlerinden biri olan Nick Cordero eklendi. Ünlü tiyatrocu Nick Cordero, 41 yaşında yaşamını yitirdi.

95 gündür koronavirüse karşı yaşam mücadelesi veren Nick Cordero'nun hastalığa bağlı gelişen kan pıhtılaşması sebebiyle bir bacağı kesilmek zorund akalınmıştı.

2017'den beri Nick Cordero ile evli olan Amanda Kloots, eşinin ölüm haberini sosyal medya hesabından paylaştı.

Güler yüzlülüğüyle tanınan Amanda Kloots, "Tanrının artık cennette bir meleği daha var." ifadeleriyle başladığı paylaşımında "Biricik kocam bu sabah yaşamını yitirdi" dedi.

Kocası Nick Cordero'nun ailesinin sevgisi ve dualarla birlikte bu dünyadan ayrıldığını belirten Amanda Kloots, "Kalbim paramparça. Onsuz bir hayat hayal edemiyorum." ifadelerini kullandı.

"Nick çok parlak bir ışıktı." diyen Amanda Kloots, minik çocukları Elvis'in de kendisinin de Nick Cordero'yu ve onunla yaptıkları her şeyi özleyeceklerini bildirdi.

2019 senesi içinde New York'tan Los Angeles'a taşınan Nick Cordero ile Amanda Kloots çiftinin 1 yaşında Elvis adında bir çocuğu olmuştu.

Yorumlar (0)