Atlas Okyanusu’nda lüks araçlarla dolu dev gemi sürükleniyor!

Almanya’dan Amerika Birleşik Devletleri’ne lüks araç taşıdığı esnada meydana gelen yangın ve 22 kişiden oluşan mürettebatı kurtarılmış olan Felicity Ace isimli büyük bir yük gemisinin Atlas Okyanusu’na sürüklendiği kaydedildi.

DÜNYA 18.02.2022, 23:42
Atlas Okyanusu’nda lüks araçlarla dolu dev gemi sürükleniyor!

Portekiz basınına açıklamalarda bulunan Portekiz Donanma Sözcüsü Jose Sousa Luis, 16 Şubat Çarşamba gününde Felicity Ace isimli 200 metre uzunluğunda olan büyük bir yük gemisinin ambarında yangın çıktığından odlayı yardım istediğini ve 22 kişiden oluşan mürettebatın helikopter yardımıyla kurtarıldığını ve geminin yanar halde mürettebatsız seyrettiğini kaydetti.

Geminin tehlike oluşturup oluşturmadığının kontrolü yapılacak

Felicity Ace gemisinin batma veya kirliliğe sebep olma tehlikesinin olup olmadığının araştırılması maksadıyla Portekiz donanmasından bir geminin de bölgeye gönderildiği ifade edildi.

Öte yandan Felicity Ace’in Atlas Okyanusu’nda Portekiz’e bağlı olan Azorlar Adası’nda bir limana çekilmesi maksadıyla geminin sahibi olan firmanın bir yöntem bulmaya çalıştığı ifade edildi.

İçerisinde lüks araçlar bulunuyordu

Portekiz basınında çıkan haberlerde, Amerika Birleşik Devletleri’nin Daisville Limanı’na varmak maksadıyla Almanya’nın Emden Limanı’ndan harekete geçen büyük bir yük gemisinde, Porsche veyahut başka diğer markalardan arabaların bulunduğu ifade edildi.

Yorumlar (0)