ABD’li televizyoncu Ukrayna ordusuna katıldı: Konuşmaktan bıktım

Ukrayna’da yaşanan savaşa katılan gönüllüler arasında ABD’li ünlü televizyoncu Malcolm Nance’nin de yer aldığı anlaşıldı.

DÜNYA 19.04.2022, 17:34 19.04.2022, 17:44
ABD’li televizyoncu Ukrayna ordusuna katıldı: Konuşmaktan bıktım

Rusya ve Ukrayna arasında yaşanan savaşta Zelenskiy’nin gönüllü askerlik çağrısına ABD’li ünlü televizyoncu Malcolm Nance de katıldı. Politika ve terör uzmanı olan Nance, bir ay önce Kiev’e giderek yabancılardan oluşan bir birliğe katıldı. Nance konuya ilişkin yaptığı açıklamada konuşmaktan bıktığını ve artık bir şeyler yapacağını açıkladı.

1 aydır ekranlarda görünmüyordu

Özellikle savaşın ilk günlerinde Zeleskiy’nin dünyanın dört bir yanından gönüller savaşçıları Ukrayna’ya davet etmesinin üzerine pek çok insan Ukrayna’ya gitmişti. Savaşa Ukrayna’ya yardım etmek amacıyla katılan gönüllüler arasına ABD’li ünlü televizyoncu Malcolm Nance’nin de yer aldığı ortaya çıktı. Yaklaşık olarak bir aydır ekranlarda görünmeyen Nance’nin Ukrayna’daki birliklere katıldığı öğrenildi. Kendisi de eski bir donanma askeri olan Nance Twitter hesabı üzerinden “Konuşmayı bıraktım, buraya kadar” ifadeleri kullandı.

ABD Başkanı’ndan silah talebinde bulundu

Asker üniforması ile görüntüleri paylaşan Nance, Ukrayna kara birliklerinde görev aldığı bilgisini aktardı. Cephe hattından canlı yayına bağlanan Nance tam teçhizatlı bir şekilde yaşadıklarını vurgulayarak ABD Başkanı’ndan da ağır ve etkili silah yardımı talebinde bulundu.

Yorumlar (0)