Yılın en kötü filmlerini seçen Razzie Ödülleri, 41. kez sahiplerini buldu!

Her yıl düzenlenen ve yılın en kötü filmlerini seçen Altın Ahududu yani Razzie ödülleri, sahiplerini buldu 41.kez bu yıl düzenlenen ödüllerde, en kötü film ödülünü Absolute Proof aldı. En çok ödülü Music filmi alırken, Trump’ın avukatı Rudy Giuliani’de Borat filmindeki performansıyla ödül aldı. 

KÜLTÜR-SANAT 25.04.2021, 10:25 25.04.2021, 17:17
Yılın en kötü filmlerini seçen Razzie Ödülleri, 41. kez sahiplerini buldu!

Yaklaşık kırk bir yıldır düzenlenen ve her yıl en kötü filmleri ve oyunculukları seçen Altın Ahududu yani Razzie ödülleri, 2021 yılında da sahiplerini buldu. En kötü oyunculukları, filmleri ve senaryoları aday gösteren Razzie, kazananları belirledi. Her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve Oscar ödül töreninden bir gün önce açıklanan kazananlarda, en çok ‘Music’ filminin ödül alması dikkat çekti.



Rudy Giuliani’ye iki ödül

En Kötü Film ödülünü,  Brannon Howse ve Mike Lindell’ın yönettiği ‘Absolute Proof’ aldı. Gri’nin 50 Tonu filminden uyarlandığı iddia edilen ‘365 Days’ filmi, ise En Kötü Senaryo ödülüne layık görüldü. Ödüllerde en çok dikkat çeken detay ise,  Trump’un akuvakı olan ve eski New York Belediye Başkanı Rudy Giuliani’nin ‘Borat 2: Subsequent Movie-Film’ ile iki dalda ödül alması oldu. Hatırlanacağı gibi Giuliani, Maria Bakalova’nın canlandırdığı Tutar ile röportaj yaptığını zannederken aslında trollendiğini fark etmemişti. 



İşte 41. Altın Ahududu yani Razzie’de ödül kazananlar:

En Kötü Film: Absolute Proof
En Kötü Yönetmen: Sia – Music
En Kötü Senaryo: 365 Days
En Kötü Erkek Oyuncu: Mike Lindell (The “My Pillow” Guy) - Absolute Proof
En Kötü Kadın Oyuncu: Kate Hudson – Music
En Kötü Yardımcı Kadın Oyuncu: Maddie Ziegler - Music
En Kötü Yardımcı Erkek Oyuncu: Rudy Giuliani (Kendisi Olarak) - Borat, Subsequent Movie-Film
En Kötü Ekran Çifti: Rudy Giuliani & Pantolon Fermuarı - Borat Subsequent Movie-Film
En Kötü Yeniden Çevrim, Uyarlama, Devam Filmi: Dolittle 


Yorumlar (0)