Yıldız dolu 'The Gentlemen' için geri sayım!

Ünlü yönetmen Guy Ritchie'nin son filmi The Gentlemen, güçlü kadrosuyla 2020'de vizyona girecek. Filmin kadrosunda; Matthew McConaughey, Charlie Hunnam, Hugh Grant ve Colin Farrell gibi isimler yer alıyor.

KÜLTÜR-SANAT 24.12.2019, 14:47
Yıldız dolu 'The Gentlemen' için geri sayım!

Snatch, Sherlock Holmes, Revolver, The Man from U.N.C.L.E. ve King Arthur gibi filmlere imza atan yönetmen Guy Ritchie, The Gentlemen ile yeniden beyazperdeye dönüyor.

2020'de gösterime girecek

Tarzıyla sinema dünyasında adından söz ettiren yönetmenin yeni filmi 2020'de gösterime girecek.

Diyalogların bir kısmının doğaçlama olduğu filmde, dedesi Al Capone'un koruması olan Oscar'lı oyuncu Matthew McConaughey bir suç imparatoruna hayat veriyor.

Filmde, Ritchie'nin "King Arthur"da da beraber çalıştığı Charlie Hunnam, kendisine özel olarak yazılan bir karakteri canlandırıyor.

Hugh Grant'in kendi düğün yemeğine giderken tesadüf eseri kadrosuna dahil olduğu "The Gentlemen"de film boyunca takım elbise giymeden, sadece eşofmanla oynayan Colin Farrell da bulunuyor.

Filmin konusu

Bol aksiyonu filmin konusu şöyle:

"Milyarder suç baronu Mickey Pearson, Londra’da kurduğu imparatorluğu bırakıp ailesiyle birlikte ABD'ye dönmeye kararlıdır. İşlerini devretmek için ünlü bir milyarderle anlaşmayı planlarken, bir yandan da gözü gibi baktığı arazilerini Coach (Collin Farrell) ve çetesinden korumaya çalışır. Attığı her adımı takip eden özel dedektif Fletcher (Hugh Grant) ise Mickey'nin çevirdiği dolapları ortaya çıkarma peşindedir. Bu sonu gelmeyen entrikalar ağında, Mickey işin içinden sıyrılmak zorundadır."

Yorumlar (0)