Ünlü yönetmenin çocukları, Altın Küre 2021 elçileri olarak seçildi!

Efsane filmlerin ünlü yönetmeni Spike Lee’nin bu kez çocuklarından sürpriz bir haber geldi! Yönetmenlin çocukları Satchel ve Jackson Lee, HFPA tarafından 2021 yılı için Altın Küre Ödülleri elçileri seçildiler!

KÜLTÜR-SANAT 13.01.2021, 12:53 14.01.2021, 09:56
Ünlü yönetmenin çocukları, Altın Küre 2021 elçileri olarak seçildi!

Malcolm X, Dı The Right Thing, BlackKlansman ve Da 5 Bloods gibi filmlerin efsane yönetmeni Spike Lee’de haber var. Lee’den henüz bir film haberi gelmemiş olsa da, bu kez haber, Lee’nin çocuklarından geldi. Spike Lee ve eşi, Tonya Lewis Lee’nin çocukları Satchel Lee ve Jackson Lee, HFPA yani Hollywood Yabancı Basın Birliği tarafından 2021 Altın Küre Ödülleri’nin elçileri seçildiler!

Yardım toplanarak farkındalık yaratılması amaçlanıyor

Her yıl Hollywood Yabancı Basın Birliği, Hollywood’un en saygın oyuncu, yönetmen ya da yapımcılarından birinin çocuklarını elçi olarak seçiyor. Bu kapsamda çocuklar, seçecekleri bir yardım kuruluşu için yardım toplamaya ve farkındalık yaratmaya çalışıyorlar. Bu sorumluluk bu yıl için de Satchel Lee ve Jackson Lee’ye verildi.

Bu onursal görev için ilk kez iki renkli kardeşin seçildiği kaydedilirken, bu görevle birlikte seçilen hayır kurumuyla çalışma ve sosyal sorunlar vurgulanacak.Satchel Lee, New York merkezli bir LGBTİ+ sağlık grubu olan Callen-Lorde ile bu görevi üstlenecek. Jackson Lee ise, gençlik mentorluk yardım kuruluşu Big Brothers Big Sisters of America ile birlikte çalışacak. Her iki kuruluşa da  aile adına Hollywood Yabancı Basın Birliği’nden 25 bin dolar hibe verilecek.

Bu yıl Altın Küre Ödülleri 28 Şubat’ta gerçekleşecek. 28 Şubat 2021’de Tina Fey ve Amy Poehler’in sunumuyla düzenlenecek olan Altın Küre Ödülleri, Los Angeles’ta sahiplerini bulacak.

Yorumlar (0)