Uluslararası Bodrum Caz Festivali için geri sayım başladı

15 Haziran'da başlayacak Uluslararası Bodrum Caz Festivali, müzikseverlere birbirinden özel deneyimler yaşatacak. Festival kapsamında birçok önemli konser ve eğitimler verilecek, söyleşiler düzenlenecek. İşte detaylı festival programı...

KÜLTÜR-SANAT 29.05.2023, 12:57 30.05.2023, 09:10 Hakan Öksüz
Uluslararası Bodrum Caz Festivali için geri sayım başladı

Uluslararası Bodrum Caz Festivali'nin 7'ncisi, bu yıl da Caz Derneği tarafından yapılacak. 15 Haziran'da başlayacak festivalde birbirinden önemli müzisyenler sahne alacak. Metreküp Bodrum, Bodrum Ticaret Odası, Dibeklihan Kültür ve Sanat Köyü gibi mekanlarda yapılacak festival, 25 Haziran'da sona erecek.

Festivalin açılışı 12 Haziran'da

Cumhuriyet'in 100. yılı dolayısıyla Uluslararası Caz Festivali'nin bu yılki teması "Caz ve Özgürlük" olacak. Festivalde sadece konserler yapılmayacak. Caz eğitimlerinin yanı sıra müzisyenlerle söyleşiler de gerçekleştirilecek. Festivalin açılış töreni 12 Haziran'da yapılacak. 

Detaylı festival programı

Festival kapsamında müzikseverleri birbirinden özel konserler bekliyor. Sibel Köse & Efe Erdem, Nuri Bilge Ceylan-Taşra Üçlemesi Caz Projesi, Kerem Görsev Trio ve Maria Manousaki Trio Rhodes Jazz Fest gibi konserler, müzikseverlerle buluşacak. Festivalin detaylı programına buradan ulaşılabilir.

Yorumlar (0)