Türkiye’ye İspanyol sesi geliyor: Monica Molina’nın konser heyecanı!

İspanya’nun güçlü seslerinden Monica Molina, salgın sürecinin en çok etki ettiği ‘müzik’ sektöründe yeni bir döneme başlıyor. Molina, normalleşme döneminde ilk konserini 17 Kasım’da İstanbul’da gerçekleştirecek!

KÜLTÜR-SANAT 16.11.2020, 13:16 16.11.2020, 13:23
Türkiye’ye İspanyol sesi geliyor: Monica Molina’nın konser heyecanı!

Başarılı sanatçı Monica Molina’nın Türkiye özlemi, pandemi sürecinde oldukça arttı. 9 aydır süren Koronavirüs salgını nedeniyle konser veremeyen Molina, normalleşme döneminin ilk konserini İstanbul’da gerçekleştirecek. Türkiye ile arasında farklı bir bağ olduğunu söyleyen Monica Molina, Türkiye ile araya zaman girince birbirini daha çok görmek isteyen sevgililer gibi olduğunu dile getirdi.

Monica Mollina, 17 Kasım’da Cemal Reşit Rey’de olacak!

17 Kasım Salı akşamı saat 20.00’da Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda vereceği konser için oldukça heyecanlı olan Monica Molina, Türkiye için kendisini hep minnettar hissettiğini dile getirdi. Salgın nedeniyle konser salonu yalnızda 259 kişiyi ağırlayabilecek. 


İlk konserini İstanbul’da vereceği için kendisini şanslı ve oldukça heyecanlı hissettiğini de sözlerine ekleyen Monica Molina, sahneden izleyicisine sarılmış hissedeceğine emin olduğunu söyledi. Müzik ile birlikte dil ötesi bir iletişimin sağlandığını söyleyen Molina, bir enerji aktarımının yaşandığını ve sevgili dolu bir paylaşım köprüsü üzerine kurulu duyguyu Türkiye’de yaşadığını da dile getirdi.
 

Yorumlar (0)