Teoman'dan veda albümü hazırlığı: İlk şarkısını paylaştı

Nisan 2024'te piyasaya sürmeyi düşündüğü "Ben, Zargana, Deus Ex Machina" albümüyle müzik kariyerine veda etmeye hazırlanan Teoman, albümün ilk teklisi olan "Nevrozumun Zindanı" şarkısını hayranlarıyla paylaştı. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Teoman, "Beklediğinize değecek." dedi.

KÜLTÜR-SANAT 31.03.2023, 17:20 01.04.2023, 17:16 Hakan Öksüz
Teoman'dan veda albümü hazırlığı: İlk şarkısını paylaştı

Ünlü şarkıcı Teoman, 2024'te piyasaya çıkacak "Ben, Zargana, Deus Ex Machina" isimli albümüyle müzik hayatına veda edecek. Parçanın sözlerini kaleme alan ve bestesini yazan 55 yaşındaki ünlü rock müziği sanatçısı, son albümünün ilk teklisi olan "Nevrozumun Zindanı" adlı şarkıyı hayranlarına sundu.

"Albümün geri kalanı hakkında size fikir verecek"

"Ben, Zargana, Deus Ex Machina" albümün Nisan 2024'te piyasaya sürmeyi planlandığını kaydeden ünlü müzisyen, "Albümün estetik ve içerik anlamında nasıl olacağına dair işaretler sunan ilk single'ı paylaşıyorum. Bu şarkı, albümün geri kalanı hakkında size fikir verecektir. Şarkı yazarlığını sona erdirmek için uygun bir albüm olacak. Şarkılar tamamlandı, stüdyo aşamadı mayısta başlıyor." ifadelerini kullandı. 

Edinilen bilgilere göre Safa Hendem, şarkının aranjörlüğünü yaptı. Enstrümanlarda Ediz Hafızoğlu, Safa Hendem ve Korhan Futacı gibi müzisyenler yer aldı. Kemal Başbuğ ise klibin yönetmenliğini üstlendi.

Yorumlar (0)