Tarkan'ın yeni şarkısının çıkış tarihi netleşti

Megastar Tarkan, merakla beklenen "Son Durak" isimli yeni şarkısının çıkış tarihini Twitter'dan duyurdu. İşte detaylar...

KÜLTÜR-SANAT 16.11.2022, 17:37 17.11.2022, 09:23 Hakan Öksüz
Tarkan'ın yeni şarkısının çıkış tarihi netleşti

Türkiye'nin en sevilen seslerinden biri olan ve "Megastar" olarak anılan Tarkan'ın yeni şarkısının ne zaman çıkacağı merak ediliyordu. Tarkan hayranları, "Son Durak" adlı yeni şarkının piyasaya sürüleceği tarihin duyurulmasını beklemeye koyulmuştu. 

Twitter hesabından bir paylaşımda bulunan Megastar Tarkan, merakla beklenen yeni şarkısının çıkış tarihini duyurdu. Ünlü sanatçı, "Son Durak" isimli şarkının 18 Kasım Cuma günü piyasaya çıkacağını aktardı.

"Yap Bi Güzellik" şarkısı listeleri sallamıştı

Önceki aylarda YouTube üzerinden "Yap Bi Güzellik" isimli şarkısını yayımlayan Tarkan, hızla gündemin zirvesine yerleşti. Kısa sürede 15 milyon kişi tarafından dinlenen şarkı, müzik dünyasını salladı. "Geççek" adlı şarkısına çektiğini klibin bir gün içinde 7 milyondan fazla izlenmeye ulaşması ve dünya listelerine girmesi, Tarkan hayranlarını sevindirdi.

"Geççek" şarkısının hikâyesi

"Geççek" şarkısıyla ilgili yorum yapan taran, "Koronavirüs salgını, doğanın zarar girmesi ve dünyada olup biten olaylar, bu şarkıyı yapmama vesile oldu. Bu süreçte umudumu kaybetmek üzere olduğumu hissettim. Bu duyguları yoğun şekilde yaşarken o sözler ve melodi, birden zihnimde belirdi. Herkese iyi gelecek bu şarkıyı yazmam gerektiğini düşündüm." demişti.

Yorumlar (0)