Sürdürülebilir Yaşam Film Festivali 1-6 Aralık’ta çevrimiçi düzenleniyor!

Gezegenin değişim çağrısına kulak vermek üzere gerçekleştirilen “Sürdürülebilir Yaşam Film Festivali,” 1-6 Aralık tarihleri arasında çevrimiçi olarak düzenlenecek.

KÜLTÜR-SANAT 18.11.2020, 16:46 18.11.2020, 17:03
Sürdürülebilir Yaşam Film Festivali 1-6 Aralık’ta çevrimiçi düzenleniyor!

Sürdürülebilir Yaşam kolektifi katkılarıyla 2008 yılından bu yana gerçekleştirilen “Sürdürülebilir Yaşam Film Festivali”, bu yıl 1-6 Aralık tarihleri arasında çevrimiçi olarak düzenlenecek. Daha önce fiziki olarak da gösterimler yapmayı planlayan festival, yeni tip Koronavirüs salgını tedbirleri doğrultusunda gösterimlerini iptal etmişti. Bu yıl sadece çevrimiçinde gerçekleşecek olan festival, dolu dolu bir film seçkisi hazırladı.

‘Sürdürülebilir Yaşam Film Festivali’ nin gösterim seçkisi, sosyal medyada duyurulacak!


Sürdürülebilir Yaşam Film Festivali; ‘Sürdürülebilir’ bir yaşamın mümkün olduğunu, gezegende yaşayan tüm canlıların yaşam alanların sürdürülebilir olduğunu ve iyi olmamızı hatırlamak için komşunun, suyun, hayatın, toprağın, iyi olmasının önemini yineliyor. Festival bu yıl; her birimizin birbirimize iyilikle bağlı olduğunu, iyi olurken sorumluluklarımız ve payımızın bilincinde olduğumuzu hatırlatıyor.


Ücretsiz olarak takip edilebilecek olan filmler hakkında bilgi https://www.surdurulebiliryasam.net web adresinden görülebilecek. Kota sınırlaması uygulanacak olan filmlere kayıt için ise festivalin sosyal medya adreslerinden yapılacak olan duyurular takip edilecek.
 

Yorumlar (0)