Netflix filmi “Cici”nin konusu nedir?

Dünyaca ünlü dijital medya platformu Netflix’te yayınlanan yeni Türk filmi Cici, izleyicilerin beğenisine sunuldu. Berkut Oya’nın yönetmen koltuğunda oturduğu film, birçok kişi tarafından merakla araştırılıyor. Peki, Cici filminin konusu nedir? Cici filminde kimler oynuyor? İşte detaylar…

KÜLTÜR-SANAT 28.10.2022, 13:42 29.10.2022, 09:37
Netflix filmi “Cici”nin konusu nedir?

Krek Film tarafından çekimleri tamamlanan Cici filmi, Netflix üzerinden izleyicilerle buluştu. Yeni Türk filmi, kısa süre içerisinde sosyal medyanın da gündemi haline geldi. Filme ilginin artması sonrası birçok vatandaş yeni yapıta ilişkin bilgi edinmeye çalışıyor. Peki, ‘Cici’ filminin oyuncu kadrosunda hangi isimler var? Film, hangi dönemi anlatıyor? İşte Cici filmine ilişkin bilgiler…

Cici filminin konusu

Acı bir kaybın ardından köyden şehre göç eden bir aile, yaklaşık 30 sene sonra eski evlerinde yeniden buluşur. Bastırılmış duygular ve karanlıkta kalmış sırlar ortaya çıktıkça aile içindeki eski yaralar yeniden açılır.


Cici filmi oyuncuları


Cici filminin oyuncu kadrosunda Fatih Artman, Ayça Bingöl, Nur Sürer, Funda Eryiğit, Okan Yalabık, Olgun Şimşek, İncinur Daşdemir ve Yılmaz Erdoğan gibi önemli isimler bulunuyor. 

Cici filmi hangi dönemi anlatıyor?

Cici filmi, 1980’li yıllarda İç Anadolu’da yaşayan bir ailenin yaşamını konu almaktadır. 30 sene sonra çiftlikteki evlerine geri dönen aile, yıllarca üstü kapalı duran gerçeklerle yüzleşmek zorunda kalır.  Film, Netflix dijital medya platformu üzerinden seyredilebilmektedir. 

Yorumlar (0)