Madonna’yı beyaz perdede kim canlandıracak? İsim açıklandı

Dünyaca ünlü pop yıldızı Madonna’nın yaşamını konu alacak olan film sinemaseverler tarafından merakla beklenirken, filmde ikonik sanatçıyı canlandıracak olan isim de açıklandı. 

KÜLTÜR-SANAT 08.06.2022, 14:06 09.06.2022, 09:04
Madonna’yı beyaz perdede kim canlandıracak? İsim açıklandı

Yapılan açıklamada Madonna’yı canlandıracak ismin Emmy ödüllü başarılı oyuncu Julia Garner olacağı duyuruldu. Garner, daha önce de ‘Inventing Anna’ ve ‘Ozark’ yapımlarıyla beğeni kazanmıştı. Madonna’yı canlandıracak isim üzerine uzun süredir araştırma halinde olan yapım ekibi, Julia Garner’da karar kıldı. 

Yönetmen koltuğunda Madonna var

Merakla beklenen filmin yapımcılığını Universal Pictures üstlenirken, yönetmen koltuğunda ise Madonna bulunuyor. Filmin senaryosu ise Diablo Cody tarafından yazıldı. Beyaz perdeye yeni bir hareketlilik getirmesi beklenen filmin ana teması ise müzik olacak. Başrol oyuncusunun 28 yaşındaki Julia Garner olarak açıklandığı filmin kadrosundaki diğer isimler ise henüz paylaşılmadı. 

Başrol için pek çok ünlü yıldız gündeme gelmişti

Filmde Madonna’yı canlandıracak isim konusunda bugüne kadar birçok iddia ortaya atılmıştı. Konuşulan isimler arasında Odessa Young, Florence Pugh ve Alexa Demie gibi yıldızlar yer alıyordu. Başrol için ortaya atılan son isimler ise Sky Ferreira ve Bebe Rexha olmuştu. Film hakkında görüşlerini paylaşan Madonna, “Filmin ana teması kesinlikle müzik olacak. Müzik, beni bu hayata bağlayan ve beni bugünlere taşıyan şey. Filmde izleyeceğiniz birçok ilginç hikâye var. Bunu etkileyici bir şekilde beyaz perdeye taşımak istiyoruz. Hayatımın inişli çıkışı dönemlerini bu yapımla beraber sinemaseverlere sunacağız” ifadelerini kullandı. 

Yorumlar (0)