Kıbrıslı Türk şarkıcı Maraş’ta klip çekti, Rum kesimi ayağa kalktı 

KKTC’li Türk sanatçı Nihayet, 46 sene sonra açılan Maraş’ta (Kapalı Maraş) klip çekti. Nihayet, Rumları kızdıran klip mekanı sebebiyle tehdit mesajları aldığını açıkladı. 

KÜLTÜR-SANAT 18.11.2021, 11:48 18.11.2021, 12:29
Kıbrıslı Türk şarkıcı Maraş’ta klip çekti, Rum kesimi ayağa kalktı 

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ile Güney Kıbrıs Rum Yönetimi arasındaki “Maraş” gerilimi devam ediyor. 46 senedir kapalı bulunan fakat geçtiğimiz aylarda açılan Maraş’ta klip çeken Türk asıllı şarkıcı Nihayet, tehdit mesajları aldığını açıkladı. 



Hayalet Şehir artık rengarenk 

Açılışının ardından pek çok ülkeden binlerce insanı ağırlayan bir dönemin Hayalet Şehri Maraş, iki ülkenin de paylaşamadığı mekanlardan biri. Gazimağusalı sanatçı Nihayet de “Bulaman” şarkısına çektiği klibi yayınladıktan sonra Rumların çok rahatsız olduğunu ve kendisine sürekli tahdit mesajları atarak rahatsız ettiklerini söyledi. 



YouTube videosunun “dislike” (beğenmeme) yağmuruna tutulduğunu belirten şarkıcı, çok konuşulan klibini KKTC’nin kuruluş günü olan 15 Ekim’de yayınlamasıyla da büyük yankı uyandırdı. Kendisine yöneltilen tehdit mesajları ve eleştirilere ise Nihayet, şu şekilde cevap verdi: “Sanat özgürdür. Tek amacım, yok sayılan kardeşlerimin ve ülkemin varlığını dünyaya duyurmak.” 

Yorumlar (0)