Kendi Yolumda için çekimler başladı

Başrolünde Athena grubuyla ünlenen Gökhan Özoğuz'un yer aldığı Kendi Yolumda filminin çekimleri Adana'da başladı. Setten ilk kareler yayınlandı.

KÜLTÜR-SANAT 07.12.2019, 10:19
Kendi Yolumda için çekimler başladı

Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz, O Şimdi Mahkum, O Şimdi Asker ve Tramvay filmlerinin ardından bu defa başrolünde yer aldığı Kendi Yolumda filmiyle seyirciyle buluşacak. Filmin çekimleri ise iki hafta önce Adana'da başladı. Filmin yönetmen koltuğunda ise Ömer Faruk Sorak oturuyor.

Dev kadro

Filmde Gökhan Özoğuz’la beraber Gökçe Bahadır, Tamer Levent, Okan Çabalar, Erkan Can, Ferit Aktuğ, Çağatay Aras, Suzan Aksoy, Tuncer Salman, Özkan Ayalp ve Hakan Özoğuz da yer alıyor. Film oldukça zengin bir oyuncu kadrosuna sahip.

6 Mart 2020'de vizyona girmesi planlanan filmin çekimleri de 5 hafta sürecek. Çekimler aralık ayının sonuna kadar Adana’da devam edecek.

Konusu oldukça ilgi çekici

Farklı hikâyesi ile dikkat çeken filmde Gökhan Özoğuz, Adana’da gittiği tamircide, bir tamirci çırağı olan Ömer Ali ile tanışır. Ömer Ali’nin kendisine dinlettiği şarkıyı beğenir ve işin peşini bırakmamasını söyler. Baskıcı babasının yanında çalışan genç tamirci, Gökhan’a, “Sen de benimki gibi bir aileye, benim doğduğum gibi bir tamirhaneye doğsaydın, Athena Gökhan olabilir miydin?” diye sorar. Gökhan bu sorudan çok etkilenir ve arabanın tamirini beklerken uykuya dalar.

Komedram türündeki filmin devamını, Gökhan’ın kendini Adana’nın zorlu mahallelerinde büyüyen bir tamirci çırağı olarak gördüğü; eğlenceli, romantik, müzik ve aksiyonla dolu rüyasından izleriz.

Yorumlar (0)