İbrahim Selim'e Cezayir'den ödül: En iyi erkek oyuncu seçildi

"Seçim" (The Choice) isimli filminde başrol olan İbrahim Selim, Cezayir’de düzenlenen Uluslararası Imedghassen Film Festivali’nde en iyi erkek oyuncu ödülünü aldı.

KÜLTÜR-SANAT 17.05.2023, 11:30 18.05.2023, 14:24 Şeyda Gül
İbrahim Selim'e Cezayir'den ödül: En iyi erkek oyuncu seçildi

Uluslararası Imedghassen Film Festivali, Cezayir’in Batna şehrinde düzenlendi. Festivale katılan "Seçim" (The Choice) isimli kısa metraj filmin başrolü İbrahim Selim, En iyi Erkek Oyuncu Ödülü'ne layık görüldü.

Bahri Baykal’ın senaryosunu ve yönetmenliğini üstlendiği aksiyon türündeki filmin yapımcılığını ise Brave Born films yaptı.  

İbrahim Selim kimdir?

5 Ekim 1979 doğumlu olan İbrahim Selim, Türk oyuncu, şovmen, seslendirme sanatçısı ve sunucudur. Selim, 2016 yılında sahnelenen tek kişilik Bunu Ben de Yaparım adlı oyundaki performansı ile Afife Tiyatro Ödülleri'nde Yılın En Başarılı Erkek Oyuncusu Ödülü'nü aldı. Oyunculuğunun yanı sıra YouTube programları çeken Selim, bunun yanı sıra podcast yayınları ve talk-show gösterileriyle de tanınmaktadır. STOLK adlı YouTube programı ile popüler olan Selim, 2018-2022 arası YouTube'da ve sonrasında 2022'den itibaren ise FOX'ta yayımlanan "İbrahim Selim ile Bu Gece" talk-show programını sunmaktadır.

Yorumlar (0)