Haftanın en çok konuşulan dizileri

MTM Medya Takip Merkezi, geçtiğimiz haftanın en çok konuşulan dizilerini araştırdı. İşte, 27 Aralık 2021- 2 Ocak 2022 haftasının en çok konuşulan dizileri...

KÜLTÜR-SANAT 04.01.2022, 12:30 05.01.2022, 09:56
Haftanın en çok konuşulan dizileri

Camdaki Kız

Psikiyatr Gülseren Budayıcıoğlu’nun “Camdaki Kız” isimli kitabından uyarlanan dizi 2021 yılı Nisan ayında ilk bölümü ile ekranlara gelmişti. İlk günden itibaren büyük ilgi gören dizi bu haftada en çok konuşulan diziler arasında birinci sırada yerini aldı. Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu’nun başrolleri paylaştığı “Camdaki Kız” her Perşembe ekranlarda yerini almaya devam ediyor.

Masumlar Apartmanı

Seyircisinin yakından takip ettiği “Masumlar Apartmanı” bu haftanın en çok konuşulan ikinci dizisi oldu. Yayınlandığı günden beri büyük ses getiren dizinin başrollerini Ezgi Mola, Merve Dizdar ve Birkan Sokullu paylaşıyor. Ceylan karakterini canlandıran Aslıhan Gürbüz’ ün de oyuncu kadrosuna dahil olmasıyla dikkatleri üzerine çeken dizi, salı akşamları milyonları ekrana kilitlemeyi başarıyor. Psikiyatr Gülseren Budayıcıoğlu’nun “Madalyonun İçi” kitabından esinlenen dizi, dram ve psikoloji türünde bir yapım. Dizi, İstanbul’da bir apartmanda yaşayan dört kardeşin psikolojik durumunu ve etrafındaki kişileri konu alıyor.

Bir Zamanlar Çukurova

Haftanın en çok konuşulan üçüncü dizisi ise “Bir Zamanlar Çukurova” oldu. İzleyicisinin dördüncü sezonda da yakından takip ettiği dizi perşembe günleri yayınlanıyor. Dönem dizisi olan yapımın başrollerini Hilal Altınbilek, İbrahim Çelikkol, Furkan Palalı ve Hülya Darcan paylaşıyor.

Arka Sokaklar

Türkiye’nin en uzun soluklu dizilerinden biri olan “Arka Sokaklar” 16. sezonda da farklı hikayelerle izleyici karşısına çıkmaya devam ediyor. Haftanın en çok konuşulan dizileri arasında dördüncü sıraya adını yazdıran dizide Rıza Baba ve ekibi her Cuma izleyicisi ile buluşuyor.

Kuruluş Osman

Tarihi dönem dizi olan ‘Kuruluş Osman’ macera ve aksiyon dolu sahneleri ile çarşamba akşamları seyircisiyle buluşuyor. Haftanın en çok konuşulan beşinci dizisi olan yapımda Burak Özçivit, Didem Balçın, Yıldız Çağrı Atiksoy, Özge Törer, Erkan Avcı, Serhat Kılıç, Yiğit Uçan ve Burak Çelik rol alıyor. Mehmet Bozdağ’ın yapımcılığını üstlendiği tarihi dizi, Osmanlı İmparatorluğu’nun kuruluşunu ve Osman Bey’in yaşamını konu ediniyor.

Sadakatsiz

Listede altıncı sıraya adını yazdıran dizi ise ‘Sadakatsiz’. Yapımcılığını Fatih Aksoy’un üstlendiği dizide Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen ve Berkay Ateş başrolleri paylaşıyor. Çarşamba günleri yayınlanan dizi her hafta adından bahsetmeyi başarıyor.

Annemizi Saklarken

Yayın hayatına yeni başlayan dizi ‘Annemizi Saklarken’ kısa zamanda büyük ses getirdi ve listede yedinci sıraya adını yazdırmayı başardı. Bu hafta beşinci bölümüyle ekranda yerini almaya hazırlanan dizinin başrollerini Kutsi ve Hande Doğandemir paylaşıyor. Ayrıca dizinin oyuncu kadrosunda Hatice Aslan ve Yeşim Ceren Bozoğlu gibi deneyimli isimlerde yer alıyor.

Yasak Elma

Eda Ece, Şevval Sam, Berk Oktay ve Biran Damla Yılmaz’ın başrollerini paylaştığı dizi beşinci sezonunda da çok konuşulmaya devam ediyor. Pazartesi akşamları yayınlanan dizi farklı olay örgüleri ile dinamikliğini koruyor.

Kalp Yarası

Geçtiğimiz hafta 26. bölümü ile seyircisiyle buluşan ‘Kalp Yarası’ bu hafta en çok konuşulan ilk 10 dizi arasında 9. sıraya adını yazdırdı. Çekimleri Antakya’ da gerçekleşen dizinin başrollerini Gökhan Alkan, Yağmur Tanrısevsin, Merve Çağıran ve Toprak Can Adıgüzel paylaşıyor. Dizi, çekişmeleri hiç bitmeyen karakterlerin içinde yaşanan tertemiz bir aşkı konu alıyor.

Aşk Mantık İntikam

Bu sezon yayınlanmaya başlayan 'Aşk Mantık İntikam' bu hafta en çok konuşulan 10. yapım oldu. Dizi, bir ayrılık hikâyesinin ardından tekrar alevlenen aşk hikayesini konu alıyor. Murat Öztürk’ün yönettiği dizide Burcu Özberk, İlhan Şen, Melisa Döngel ve Burak Yörük gibi genç isimler rol alıyor.

HABERNEDİYOR.COM / KÜBRA ÖZGÜ - ÖZEL HABER

Yorumlar (0)