Guguk Kuşu filminin konusu ne? Guguk Kuşu oyuncuları

Guguk Kuşu filminin konusu ne? Guguk Kuşu filmi gerçek mi? Guguk Kuşu oyuncuları kimlerdir? Guguk Kuşu hangi platformda? Guguk Kuşu filmi ile ilgili merak edilenleri aktardık.

KÜLTÜR-SANAT 01.10.2022, 11:44 03.10.2022, 10:48 Hakan Öksüz
Guguk Kuşu filminin konusu ne? Guguk Kuşu oyuncuları

Guguk Kuşu filminin konusu ve oyuncuları hakkında araştırma yapan izleyiciler, sinema dünyasına damga vuran bu yapım hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyor. 1976 yılında en iyi film, en iyi erkek oyuncu ve en iyi kadın oyuncu dalında Oscar ödülü kazanan Guguk Kuşu filmi, sinemanın kült eserlerinden birine dönüşmüştür. Guguk Kuşu filminin konusu ne? Filmin hikayesi gerçek mi? Guguk Kuşu filmiyle ilgili merak edilenleri derledik.

Guguk Kuşu filminin konusu

Guguk Kuşu filminin konusu merak ediliyor. Guguk Kuşu filmi, hapishaneden kurtulmak için deli taklidi yapan bir kişinin yaşadıklarını konu ediniyor. Randle P. McMurphy isimli tutuklunun aykırı hareketlerinden rahatsız olan cezaevi yönetimi, kendisini akıl hastanesine gönderir. Yeni arkadaşlarıyla sıcak bir bağ kuran McMurphy, tımarhane yönetimi tarafından dikkatle izlenmektedir. Soğuk ve sert tavırlarıyla dikkat çeken hemşire Ratched, pansiyonun bu yeni sakininden hoşlanmamaktadır. Yaptığı şeylerle arkadaşlarının iyileşmesine yardımcı olmak isteyen Randle P. McMurphy, akıl hastanesinde unutulmaz bir dönemin yaşanmasını sağlayacaktır.

Guguk Kuşu filmi gerçek mi?

Peki Guguk Kuşu filmi gerçek mi? 1975 yılında gösterime giren Guguk Kuşu filmi, sinema tarihinin unutulmaz yapımları arasına girdi. Guguk Kuşu filmi, Ken Kesey tarafından 1962'de kaleme alınan "One Flew Over the Cuckoo's Nest" isimli kitaptan sinemaya uyarlanmıştır. Yayımlandığı tarihte büyük yankı uyandıran kitaptaki hikaye, 13 yıl sonra film olarak çekilmiştir.

Guguk Kuşu hangi platformda?

Guguk Kuşu hangi platformda? sorusunun yanıtını arıyor. Sinemaseverler, Guguk Kuşu'nun yayınlandığı platform hakkında araştırma yapıyor. Guguk Kuşu filmi, Netflix ya da Amazon Prime gibi platformlarda bulunmuyor. Guguk Kuşu filmi, Apple TV ya da Google Play üzerinden satın alınarak izlenebilir.

Guguk Kuşu oyuncuları

Guguk Kuşu oyuncuları da merak ediliyor. Filmin yönetmenliğini Milos Forman üstlenmiştir. Senaryosu Ken Kesey ve Bo Goldman tarafından yazılan Guguk Kuşu filminde başrolü Jack Nicholson üstlenmiştir. Guguk Kuşu oyuncuları arasında Danny DeVito, Louise Fletcher, Will Sampson, Christopher Lloyd ve Sydney Lassick gibi isimler bulunmaktadır. Guguk Kuşu filmi, 2 saat 13 dakika sürmektedir.

Yorumlar (0)