Dizi Fragmanları

Pandemi sonrası ortaya çıkan tabloda ara veren pek çok dizi henüz tekrar sahne almaya başlamamışken, özellikle de yaz dizileri olarak bilinen aşk konulu birçok dizinin ekranlara yansımaya başladığını görüyoruz.

KÜLTÜR-SANAT 30.07.2020, 16:51
Dizi Fragmanları

Bu süreçte dizi fragmanları ile izleyicileri hikâye ile buluşturan tüm bu yeni dizilerle birlikte, bir süredir ekranlarda bulunmaya devam eden dizilerin de fragmanları gelmeye devam ediyor. Haftanın dizi fragmanlarına ulaşmak ve en güncel dizi fragmanlarını merak ediyorsanız, buyurun.

Yeni Dizi Fragmanları

Yazın başlaması ile birlikte korona virüsü etkisini biraz da olsa yitirmiş görünüyor. Metabolizmanın daha kuvvetli olduğu yaz dönemi ile birlikte, Mart ayından bu yana ara verilmiş olan pek çok dizi de resmi olarak tatil durumuna geldi. Bu süreçte ekranlara yansıyan yepyeni ve merak unsuru olan diziler ise peş peşe bölümler yayınlamaya başladılar. Bu noktada oldukça merak edilen ve yeni dizi fragmanları ile izleyicileri iyice meraka sürükleyen diziler ise şunlar:

  • Gençliğim Eyvah
  • Sen Çal Kapımı
  • Tövbeler Olsun
  • Bay Yanlış
  • Çatı Katı Aşk
  • Şampiyon

Haftanın Dizi Fragmanları

Bu hafta yeni bölümleri ile ekrana gelen ve gelecek olan diziler, Fragmanlarını peş peşe yayınlamaya devam ediyorlar. Gençliğim Eyvah 7. Bölüm fragmanına bakılırsa, bu haftada da ortaya karışık işler gelişmeye, aşktan gözyaşı dökenlere rastlayacağız. Sen Çal Kapımı 3. bölüm fragmanında ise Serkan ve Eda inatlaşmaya devam ederken, birbirlerine aşkla bakan gözlere rastlıyoruz. Bay Yanlış 5. Bölüm fragmanında gerçekleşecek bir düğünde oyun içinde oyun olduğu gözlenirken, Çatı Katı Aşk 2. Bölüm Fragmanı ise kadınların birbiri ile kavga dövüş olmasını yansıtıyor. Bu hafta ilk defa ekranlara gelecek olan Tövbeler Olsun ise 1. Bölüm Fragmanında ser verip sır vermiyor. Şampiyon 30. Bölüm Fragmanı’nda büyük sürprizler ve kaos yer alıyor. Kısacası haftanın dizi fragmanları heyecanlı bir

Yorumlar (0)