Daniel Craig son filmi ‘Ölmek İçin Zaman Yok’ ile James Bond defterini kapatıyor

Efsane James Bond karakterini yarın vizyona girecek ‘Ölmek İçin Zaman Yok’ ile 5.kez canlandıran ünlü oyuncu Daniel Craig kariyerine başka filmlerle devam etme kararı aldı.

KÜLTÜR-SANAT 30.09.2021, 12:00 30.09.2021, 12:03
Daniel Craig son filmi ‘Ölmek İçin Zaman Yok’ ile James Bond defterini kapatıyor

Amerikalı yönetmen ve film yapımcısı Cary Joji Fukunaga'nın imzasını taşıyan, Daniel Craig, Ralph Fiennes ,Ana de Armas ve Rami Malek’in rol aldığı 25.James Bond filmi ‘Ölmek İçin Zaman Yok’ yarından itibaren izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.

Son dört film olan 2006 yapımı ‘Casino Royale’, 2008 yapımı ‘Quantum Of Solace’, 2012 yapımı ‘Skyfall’ ve 2015 yapımı ‘Spectre’ filmlerinde canlandırdığı ‘007 James Bond’ karakteri ile sinema izleyicisi tarafından oldukça benimsenen oyuncu Daniel Craig'in, son kez seride yer alacağı açıklandı.

Türkiye’de de fanları tarafından heyecanla beklenen filmde, aktif hizmeti bırakan Bond, CIA’den tanıdığı eski bir dostunun yardım çağrısını alır ve kendisini yeniden görev başında bulur. Sahalara tekrar dönen Bond’u yüksek teknolojinin emrinde olan çok gizemli kötü bir karakter beklemektedir.

Bond yeni teknolojilerle de savaşacak

 Tüm James Bond filmlerinde olduğu gibi, macera ve aksiyon öğelerinin bol bol yer aldığı film, Bond Jamaika’da sakin bir hayat sürerken başlar. Ancak CIA’den tanıdığı eski iş arkadaşı Felix Leiter kendisine ulaşıp yardım isteyince uzun sürede kavuştuğu huzurlu hayatını terk ederek yeni bir maceraya dalar. Bu macerada görevi kaçırılan bir bilim insanını kurtarmaktır. Bond, bu görevini gerçekleştirmek için yeni teknolojileri çok seven yeni nesil bir kötülüğün peşine düşer.

 Geçtiğimiz günlerde İngiltere'de çok ses getiren bir gala ile basının karşısına çıkan filmin tanıtımına başta düşes Kate Middleton olmak üzere kraliyet ailelerinin önde gelen isimleri de katılım göstermişlerdi.

Yorumlar (0)