Coechella Festivali iptal edildi! Buna en çok Şeyma üzülecek

ABD'de her sene gerçekleştirilen Coachella festivali, yeni tip koronavirüs (Covid-19) sebebiyle iptal edildi. Her sene festivale katılmayı ihmal etmeyen Şeyma Subaşı buna çok üzülecek. 

KÜLTÜR-SANAT 11.06.2020, 14:49
Coechella Festivali iptal edildi! Buna en çok Şeyma üzülecek

ABD'nin Kaliforniya eyaletine bağlı Riverside kentinde gerçekleştirilen Coachella Müzik ve Sanat Festivali, yeni tip koronavirüs (Covid-19) sebebiyle tamamen iptal edildi. 

Riverside County'de sağlık görevlisi olan Doktor Cameron Kaiser, yeni tip koronavirüsün (Covid-19) sonbahar aylarında daha kötü bir hâl alabileceği konusunda kaygılı olduğunu kaydetti.

Doktor Cameron Kaiser, önceliğinin toplum sağlığı olduğunu ifade etti. 

İlk olarak Coachella Müzik ve Sanat Festivali'nin 9-11 Ekim ve 16-18 Ekim tarihlerine ertelendiği duyurulmuştu. Söz konusu festivalde, bu sene  Lana Del Rey, Rage Against the Machine ve Travis Scott gibi grup ve sanatçıların sahneye çıkacağı bildirilmişti. 

Diğer yandan, Chicago'da gerçekleştirilen Lollapalooza ile Kaliforniya’da gerçekleştirilen Stagecoach festivalleri de yeni tip koronavirüs (Covid-19) sebebiyle iptal edildi. 

Coachella Müzik ve Sanat Festivali'ne her sene giden ve sosyal medya hesabı üzerinden sık sık fotoğraf paylaşan Şeyma Subaşı, iptal kararına çok üzülecek.

Yorumlar (0)