Bollywood yıldızlarının acı kaderi!

Dün dünyaca ünlü Hint oyuncu Irrfan Khan, Mumbai’de hayata veda etmişti. Bugün Bollywood'dan bir acı haber daha geldi. Hindistan'ın ünlü Bollywood sineması oyuncularından Rishi Kapoor, tıpkı Irrfan Khan gibi kansere yenik düştü. Her iki ünlü oyuncunun hayatını kaybettiği hastane bile aynı.

KÜLTÜR-SANAT 30.04.2020, 10:49
Bollywood yıldızlarının acı kaderi!

Hint basınında yer alan haberlere göre, sinema hayatına babası Raj Kapoor'un filmleriyle başlayan ve sonrasında romantik filmlerdeki rolleriyle tüm dikkatleri üzerine çeken ünlü oyuncu Rishi Kapoor, dün sabah kaldırıldığı Mumbai'deki hastanede hayatını kaybetti.

Rishi Kapoor'a 2018 yılında kanser teşhisi konmuş ve Amerika Birleşik Devletleri'nde yaklaşık 1 yıl süren tedavisinin ardından eylül ayında Hindistan'a geri gelmişti.

İlk kez babası Raj Kapoor'un 1970 yılında yönettiği ve yapımcılığını üstlendiği Mera Naam Joker filminde çocuk oyuncu olarak rol alan Rishi Kapoor, bu filmdeki performansıyla En İyi Çocuk Oyuncu Ödülü'nü kazanmıştı.

Rishi Kapoor, 1973 yılında ilk defa başrol oynadığı Bobby filmiyle yıllarca katedilebilecek mesafeyi bir anda almıştı.

Oyuncu Rishi Kapoor, 1980 ve 1990'lı yıllarda çok sayıda filmde rol almış, Khel Khel Mein, Karz ve Chandni gibi filmleri ise gişe rekorları kırmıştı. 

Rishi Kapoor'un ölümü üzerine Bollywood yıldızları ve siyasetçiler sosyal medyada duygularını dile getiren mesajlar yayımlayıp Rishi Kapoor'a olan sevgilerini ifade ettiler.

Usta oyuncu Rishi Kapoor'un oğlu Ranbir Kapoor da babası ve dedesi gibi Bollywood'da oyuncu.

Dün de Bollywood yıldızlarından, dünyaca ünlü oyuncu Irrfan Khan yaşamını yitirmişti. Irrfan Khan da kanserle mücadele ediyordu. Irrfan Khan da tıpkı Rishi Kapoor gibi Mumbai’de bir hastanede hayata veda etmişti.

Yorumlar (0)