Billie Eilish'in James Bond şarkısı yayımlandı!

Dünyaca ünlü genç sanatçı Billie Eilish, yıllardır devam eden meşhur film serisi James Bond'un son filmi için yazdığı şarkıyı yayımladı.

KÜLTÜR-SANAT 14.02.2020, 13:39 14.02.2020, 13:41
Billie Eilish'in James Bond şarkısı yayımlandı!

ABD'li genç pop yıldızı Billie Eilish, Cuma günü en son James Bond filmi için yazdığı müziği yayımladı. Filmin "Ölmek İçin Zaman Yok" adını taşıyarak çıkan şarkı, Eilish'in ağabeyi Finneas'la birlikte yazıldı ve orkestral aranjmanı 11 kez Oscar kazanan Hans Zimmer'la Matt Dunkley tarafından yapıldı.

18 yaşında olmasıyla birlikte dünyanın en genç James Bond filmi besteleyip seslendiren insanı olan Billie Eilish, kendisinden önce dünyanın en ünlü ajan filmi serisine müzik yapan Madonna, Paul McCartney ve Adele gibi büyük isimlerin arasına katıldı. Eilish'in şarkısı, dokunaklı havasıyla şimdiden büyük beğeni topladı.

Eilish ödülleri silip süpürdü

Genç sanatçı, geçtiğimiz ay en iyi albüm, en iyi kanıt, yılın en iyi şarkısı ve en iyi yeni sanatçı kategorilerinde Grammy ödüllerini toplayarak törene damgasını vurmuştu. Eilish, bir gecede 4 ayrı kategoride ödül alan 2. sanatçı oldu. Billie Eilish ayrıca Oscarlar töreninde de bir performans sergiledi.

Daniel Craig, artık "007" olmayacak!

Nisan 2020'de vizyonlara girecek "Ölmek İçin Zaman Yok", James Bond serisinin 25. filmi olacak. Son 4 filmde başrol James Bond'u canlandıran İngiliz oyuncu Daniel Craig, kod adı 007 olan başrolde son kez oynayacağını açıklamıştı. 51 yaşındaki Craig, Bond serisine geri dönmeyecek. Craig, Bond olarak oynadığı için çok mutlu olduğunu ancak serinin kendisini çok yorduğunu, hatta film setinde yaşadığı bir sakatlık yüzünden küçük bir ayak bileği ameliyatı geçirdiğini belirtmişti.

Filmde emekli olarak Jamaika'ya taşınan Bond, Oscar ödüllü Rami Malek'in canlandırdığı kötü karakterle mücadele etmek için aksiyon sahnesine geri dönecek.

Yorumlar (0)