Bala Atabek, en sevdiği şarkıları bir kitapta anlatıyor!

Sevilen tiyatro sanatçısı Bala Atabek, dördüncü kitabı “En Sevdiğim Şarkılar” ı okuyucuyla buluşturdu. Okuyucusunu İstanbul sokaklarında bir öykünün peşinden götüren Atabek, sevdiği şarkılarla biriktirdiği hikâyeleri harmana sokuyor!

KÜLTÜR-SANAT 09.12.2020, 17:14 10.12.2020, 18:24
Bala Atabek, en sevdiği şarkıları bir kitapta anlatıyor!

‘Benim Annem Bir Melek’, ‘Elde Var Hayat’ ve ‘Beni Böyle Sev’ gibi dizilerdeki rolleriyle tanınan; “Her Şey Aşktan”, “Oğlan Bizim Kız Bizim”, “Tutmayın Beni” ve “Karakomik Filmler” gibi filmlerle de beyazperdeye selam veren başarılı oyuncu Bala Atabek, yeni kitabını okuyucularla buluşturdu.En Sevdiğim Şarkılar adlı öykü kitabıyla Atabek, okuyucularını kulaklarda müziğin tınısıyla kent hikâyelerinin peşinden götürüyor. Öykülerde kimi zaman sokaktan sesleri yükselen birileri ya da hayata bir şarkının penceresinden bakan insanlar yer alıyor. 
 


 

Şarkılarla kent hikayelerine yolculuk


Hayatında anlardan ve tahminlerden oluşan hikâyelere yer vermeyi istediğini belirten Bala Atabek, tarif edilemez bir mutluluk yaşadığını belirtiyor. Sayfaların arasında tanıdık yüzler, çekip gitmek üzerine güzellemeler ve tam kalbin ortasından çıkmasına özen gösterilenlerin de yer aldığı En Sevdiğim Şarkılar kitabı, İnkılâp Kitabevi etiketiyle tüm kitabevlerinde bulunabiliyor.
 


 


Sevilen oyuncu Bala Atabek’in; 2013 yılında “Italian Shadows” (İtalyan Gölgeleri) adlı fotoğraf kitabı, 2015 yılında öykü kitabı “Bizi Büyüten Şey” ve 2016’da yayınlanan romanı “İşte Güneş Geliyor” adlarında 3 tane kitabı daha bulunuyor.


 

Yorumlar (0)