Arzu Birol’dan fantastik bir roman geldi: “Bobby Brown’un Olağan ve Üstü Öyküsü”

Daha önce oyuncu ve senarist kimliğiyle bilinen başarılı isim Arzu Birol, bu kez yazar olarak karşımıza çıkıyor! Birol, ilk romanı “Bobby Brown’un Olağan ve Üstü Öyküsü” ile okuyucusu fantastik bir yolculuğa çıkarıyor!

KÜLTÜR-SANAT 18.01.2021, 12:07 18.01.2021, 13:23
Arzu Birol’dan fantastik bir roman geldi: “Bobby Brown’un Olağan ve Üstü Öyküsü”

“Filler ve Çimen” filminde rol alan, “Acı Hayat”, “Kuzey Rüzgarı” ve “Baba Ocağı” gibi dizilerin senaristliğini üstlenen ve “Issız” ve “Gökyüzüne İlklenmek” adında iki kısa filmi de bulunan Arzu Birol, ilk kitabını çıkardı! Bu kez yazar kimliğiyle sanat dünyasını selamlayan Birol, “Bobby Brown’un Olağan ve Üstü Öyküsü” romanıyla, fantastik bir dünyanın kapılarını açıyor.

Gezegenler arası bir yolculuk!

Birol okuyucusuna, insan olmanın değerini ve bedelini sorgulatırken, bunu fantastik ögelerle anlatıyor. Kitapta okuyucular, bir sürü farklı canlının barındığı gizemli bir evren olan Dünya gezegeni ile Havtor, Sirius ve Orion gezegenlerini birbirine bağlanıyor ve gezegenler arası bir yolculuk başlıyor!

Havtor gezegeninde başlayıp Şişli Camisi’ne uzanan, sokakları dolaşıp Feneryolu’na varan  “Bobby Brown’un Olağan ve Üstü Öyküsü” romanında Albay Algor, namı diğer Bobby Brown’un hikayesi anlatılıyor. Havtor gezegeninden insanını bulmak üzere dünyaya gönderilen Bobby Brown, kendini küçük kahverengi bir köpek bedeninde ve Dünya gezegeninin ülkelerinden Türkiye’de Şişli Camisi’nin avlusunda bulur. Zorlu bir macerada olduğunu anlayan Bobby Brown, bir bakıma farklı bir noktadan görecektir.

Arzu Birol’un ilk kitabı Bobby Brown’un Olağan ve Üstü Öyküsü, İnkılâp Kitabevi etiketiyle tüm kitabevi ve dijital raflarda yerini aldı!

Yorumlar (0)