Ankara Japonca Sunum Yarışması başlıyor!

Japonya Büyükelçiliği tarafından düzenlenen “Ankara Japonca Sunum Yarışması” 13 Aralık Pazar günü, çevrimiçi olarak düzenlenecek.

KÜLTÜR-SANAT 11.12.2020, 16:33 13.12.2020, 11:02
Ankara Japonca Sunum Yarışması başlıyor!

Daha önce Japonya Büyükelçiliği tarafından "Ankara Japonca Konuşma Yarışması" olarak 28 kez düzenlenen etkinlik, 29. yılında çevrimiçi olarak düzenlenecek. Bu yıl koronavirüs salgını nedeniyle çevrimiçi olarak düzenlenecek olan etkinliğin adı, "Ankara Japonca Sunum Yarışması 2020" olarak revize edildi.


Ankara Japonca Sunum Yarışması, Türkiye’de Japonca öğrenenlere yönelik 28 yıldır düzenleniyor. Etkinlik kapsamında ön incelemeyi geçen 12 yarışmacı, A Grubu ve B Grubu olarak belirlenen temaya göre sunumlarını çevrimiçi olarak yapacaklar. 
 


 

Japonca Sunum Yarışması Filmler, Zoom’dan takip edilecek


Başlangıç düzeyi olan A Grubu’nda; Türkiye ile ilgili, Japonların bilmediği bir tavsiyede bulunulacak. Orta ve ileri düzey olan B Grubu’nda ise; Japonya ile Türkiye arasındaki karşılıklı ilişkiler ve etkileşimin nasıl daha fazla derinleştirilebileceği hakkında sizce önemli olan hususları vurgulayarak öneride bulunulacak. 


13 Aralık Pazar günü, saat 12:00’de gerçekleşecek olan etkinlik, “Zoom” platformu üzerinden düzenlenecek. Yarışma ayrıca Zoom ve Facebook üzerinden de izlenebilecek. Türk Japon Vakfı Kültür Merkezi’nin destekleriyle gerçekleştirilen Ankara Japonca Sunum Yarışması’na; Tosyalı Holding, Dorak Holding, Sumitomo Rubber AKO Lastik Sanayi, Nisshin Seifun Turkey Makarna ve Gıda Sanayi, HIS İstanbul Ofisi, Japonya Tanıtma Vakfı ve JICA Türkiye Ofisi de sponsor olarak destek veriyor.

Yarışmanın canlı olarak takip edilebileceği dijital mecralar şu şekilde:


Zoom: https://us02web.zoom.us/j/84192960252
Facebook: https://www.facebook.com/japonyabuyukelciligi
 

Yorumlar (0)