‘Alıştığımız Gibi Değil’ kitabı, ebeveyn ve öğretmenlere pandemiyi rahat atlattıracak!

İki psikolog Seçil Akaygün Cüntay ve Şükran İlimsever Başarır’ın kaleme aldığı “Alıştığımız Gibi Değil” kitabı yayınlandı! Kitap, çocuklu aileler ve öğretmenler için her şeyin alışılmışın dışında olduğu pandemiyi rahat atlatabilecek bir kılavuz olarak hazırlandı.

KÜLTÜR-SANAT 11.01.2021, 12:48 11.01.2021, 17:41
‘Alıştığımız Gibi Değil’ kitabı, ebeveyn ve öğretmenlere pandemiyi rahat atlattıracak!

Salgın süreci herkesi evlere mahkum ederken, çocuklar da evlerinden eğitim ve öğretim hayatlarına devam ediyor. Bu süreçte aileler de öğretmenler de zorlu bir süreçten geçiyor. Psikologlar Seçil Akaygün Cüntay ve Şükran İlimsever Başarır da bu sürecin öğretmenleri ve ebeveynler tarafından daha rahat atlatılması için bir kitap hazırladı.

Kitap, pandeminin rahat atlatılması adına bir kılavuz oldu

“Alıştığımız Gibi Değil” kitabı ile pandemi sürecinde evde kalınan günlerde özellikle çocuklu ailelere yardımcı olacak öneriler bir araya getirildi. Ön sözünü Prof. Dr. Yankı Yazgan’ın kaleme aldığı kitap, anne-baba, öğretmen ve çocuklar için pandemi sürecini ruh sağlığını bozulmayacak bir şekilde geçirmek adına bir  kılavuz niteliği de taşıyor. 

Bu süreçte çocukların aileleriyle yapabilecekleri etkinliklere de yer veren kitap, herkesin sağlıklı ve huzurlu bir şekilde hayatına devam edebilmesi için içerisinde önerilerini de bulunduruyor. Psikologlar Seçil Akaygün Cüntay ve Şükran İlimsever Başarır’ın hazırladığı  “Alıştığımız Gibi Değil” kitabı, İnkılap Yayınevi etiketiyle ve ikinci baskısıyla internette ve seçkin kitabevlerinde yer alıyor!
 

Yorumlar (0)