Yemek kartı şirketleri örgütlenmeye gitti

Türkiye ekonomisine çok yüksek oranda her açıdan katkıda bulunan yemek kartı şirketleri, dernek çatısı altında örgütlenmeye gitti.

GÜNDEM 05.04.2021, 12:39 05.04.2021, 15:06
Yemek kartı şirketleri örgütlenmeye gitti

Ülke genelinde sağladığı 209 bin kişilik istihdam ve 5 milyar 400 milyon liralık vergi geliri ile ekonomiye önemli oranda katma değer yaratan şirketler, daha verimli hale gelebilmek için dernek kurdu.

Hedef, daha da büyümek

Hedeflerini daha da büyüyerek ülke ekonomisine daha fazla katkıda bulunmak olduğunu açıklayan şirketler, dernek sayesinde farkındalık oluşturarak sektörün tüm kesimlerinin yararına olacak şekilde problemlere çözümler getireceklerini bildirdi.

Sektörün gelişimini daha da yukarılara çekmek maksadıyla kurulan Yemek Kartı Şirketleri Derneği, tek çatı altında buluşarak sektörün yararına olacak hizmetlere imza atacak.

"Ekonomiye sağladığımız katma değeri artırmak istiyoruz”

Derneğin başkanlığını yapacak olan Öner Piyade, kurulan dernek çatısı altında artık sektörün ekonomiye daha fazla katkıda bulunacağını belirterek şunları söyledi, "Hem ülkemizde hem de dünyada köklü bir geçmişi bulunan sektörümüz her alanda değer yaratarak ekonomiye kayda değer oranda katma değer sağlıyor. Bu değeri daha da artırmak hedefiyle tüm paydaşlarımıza daha iyi hizmet verebilmek, farkındalık yaratmak ve çözüm üretmek adına derneğimizi kurmuş olduk” dedi.

Yorumlar (0)