Yangın ortasındaki 4 kişiyi bekçiler kurtardı

Başkent Ankara'da yangın ortasında mahsur kalan 4 kişi bekçiler tarafından kurtarıldı.

GÜNDEM 22.01.2020, 06:58
Yangın ortasındaki 4 kişiyi bekçiler kurtardı

Başkent Ankara’nın Altındağ ilçesinde 2 katlı bir evde çıkan yangında mahsur kalan 4 kişi, bölgede görevli polis ve bekçiler tarafından kurtarıldı.

Edinilen bilgilere göre, sabaha karşı 04.00 sıralarında Ankara'nın Altındağ ilçesi Hacılar Mahallesi 883/9. Sokak’ta bulunan 2 katlı binada yangın çıktı.

Yükselen dumanı ve sonrasında alevleri fark eden çarşı ve mahalle bekçileri ile polis ekipleri, önce yangının çıktığı dairenin camını kırarak Ataki isimli Suriyeli kişiyi ardından da üst katta yaşayan Ali Çelik, İlhan Çelik ve Türkan Çelik’i dışarıya çıkardı.

Yangının ihbar edilmesi üzerine olay yerine çok sayıda 155 polis, 110 itfaiye ve 112 sağlık ekibi yönlendirildi. Yangına müdahale eden itfaiye ekipleri, alevleri yaklaşık yarım saatlik bir çalışmanın ardından söndürdü.

Sağlık ekipleri tarafından dumandan etkilenen 3 kişi ayakta tedavi edilirken, Suriye uyruklu Ataki isimli kişi ise yapılan ilk müdahalesinin ardından ambulans ile Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü.

Yangının iki katlı evin giriş katındaki ikamet eden ve kağıt toplayıcığı yaptığı öğrenilen Suriyeli Ataki’nin yaşadığı evde karton ve tahtaların tutuşmasıyla çıktığı tespit edildi.

Polis, olaya ilişkin inceleme ve soruşturma başlattı.

Yorumlar (0)