Urfa'da gölette kaybolan 2 kişiyi arama çalışmaları 3. gününde

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde balık tutmak için açıldıkları gölette kaybolan 2 kişi için arama kurtarma çalışmaları 3. gününde devam ediyor.

GÜNDEM 19.03.2021, 13:19
Urfa'da gölette kaybolan 2 kişiyi arama çalışmaları 3. gününde

Şanlıurfa’da balık tutmak için gölete açılan ve teknelerinin alabora olması sebebiyle kaybolan 2 kişi için arama çalışmaları devam ediyor.

Arama çalışmaları 3. gününde

Çarşamba günü Urfa’nın Siverek ilçesine bağlı Soydan Mahallesi’nde yaşanan olayda, 25 yaşındaki Mahmut Kendiş, 19 yaşındaki Jiyan Kendiş ve 22 yaşındaki Ahmet Mendeş balık tutmaya gittikleri gölette kayboldu. 3 kişinin bulunduğu teknenin rüzgar sonucu alabora olmasıyla kaybolan gençlerden Mahmut Kendiş, kendi imkânlarıylla kurtulurken Ahmet Mendeş ve Jiyan Kendiş’ten haber alınamadı.

Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine gelen arama kurtarma ekipleri, kaybolan 2 gencin bulunması için çalışma başlattı. Havanın kararması sebebiyle dün arama çalışmalarına ara verilirken, çalışmalar bu sabah tekrar başladı. Adıyaman, Şanlıurfa ve Diyarbakır’dan gelen jandarma ve polis ekiplerine bağlı dalgıçların yaptığı çalışmalarda henüz gençlere ulaşılamadığı aktarıldı.

Yorumlar (0)