Türkiye’de İngiltere kraliyet ailesini en çok aratan şehir şaşırttı!

İnternet ortamında İngiltere kraliyet ailesi ve Buckingham Sarayı hakkında yapılan röportajlar ve haberler üzerine ülkemizde en çok arama yapan il şaşırttı. Verilere göre, Türkiye’de İngiltere kraliyet ailesi üzerine aramayı en çok yapan ilin 331 bin nüfuslu Siirt olduğu ortaya çıktı!

GÜNDEM 13.03.2021, 13:37 14.03.2021, 12:28
Türkiye’de İngiltere kraliyet ailesini en çok aratan şehir şaşırttı!

İngiltere Kraliyet Ailesi ve Buckingham Sarayı hakkında, Türkiye’de en çok arama yapan il, verilerle belirlendi. Şaşırtan sonuçlara göre Siirt’te bulunan vatandaşlar, konu hakkında internette en çok arama yapan kişiler olarak belirlendi. 331 bin nüfusu bulunan şehirdeki vatandaşları, dünya gündemini de oldukça yakından takip ediyorlar.

Kraliyet ailesi hakkında haberler, en çok Siirt’te aratıldı

İnternet uzmanı Zeki Eren tarafından açıklanan bu detay, Siirt’in dünya gündemini takip ederek birinci sırada yer almasına şaşırdığını belirtti.  Eren, kendisinin de bu konuda internette arama yaptığını söyledi. Dünyanın gündemindeki bu konunun Siirt’in dünyada en çok merak eden iller arasına girmesi konusunda ise nüfusunun az olmasından kaynaklı olması nedeniyle şaşırtıcı olarak belirtti.

İngiltere Kraliyet ailesi, son olarak İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in torunu Sussex Dükü Prens Harry ve eşi Sussex Düşesi Meghan Markle'ın Oprah Winfrey'in programına konuk olmaları ve bunun üzerine ortaya çıkan itiraflar nedeniyle gündeme oturmuştu.

Yorumlar (0)