Trafik magandası dehşet saçtı! Çocuklarının önünde saldırdı

Ataşehir’de trafikte yoluna devam eden Ali Naim Küçük söylenenlere göre, trafiğin yoğun bir durumda olduğunu ve arkadan gelen bir otomobilin emniyet şeridinden giderek ilerlediğini fark edince sürücüye engel olarak uyarıda bulundu. Trafik magandası yapılan uyarıya sinilenince Küçük’ün önünü kesti. Hakaretler ve küfürler eden maganda Küçük’ün 2 küçük çocuğun gözleri önünde otomobilin aynasını parçaladı. Meydana gelen olayı Ali Naim Küçük cep telefonuna kayıt aldı.

GÜNDEM 06.05.2022, 15:43 08.05.2022, 09:39
Trafik magandası dehşet saçtı! Çocuklarının önünde saldırdı

Meydana gelen olay geçtiğimiz hafta cumartesi günü saat 17.30 sularında Ataşehir Atatürk Mahallesi üzerinde bulunan Turgut Özal Bulvarında yaşandı. Alınan bilgilendirmelere göre, Ali Naim Küçük gezintiye çıkmak için alışverişe gidecekti. Yaşanan sıkışıklık sebebiyle seyir yavaş ilerleyen trafikte sıkışan Naim Küçük emniyet şeridi ihlali yapan bir kişiyi fark etti. Daha sonrasında otomobilini yola ortalayarak şerit ihlalinin önüne geçmek istedi. Arkadan gelerek şerit ihlali yapan sürücü, Küçük'ün yolu ortalaması sebebiyle diğer sürücüler gibi aracıyla trafikte normal şekilde gitmek durumunda kaldı. Belirli bir zaman sonra trafiğin açılmasıyla beraber geçişine engel olduğu sürücü, aracını Küçük'ün otomobilinin önüne koyarak yolunu kesti.

Daha sonrasında trafik magandası inerek küfürler savurmaya başladı. Bu sırada araçta 2 yaşında oğlu ve 5 buçuk yaşında kızının bulunduğunu belirten Küçük, aracını terk etmedi. Trafik magandası ise araçta çocukların olup olmadığını önemsemeyerek Naim Küçük'ün otomobilinin camına vurarak tehditler etti. Maganda Naim Küçük'ün otomobilinin yan aynasını parçaladı. O sırada Küçük, çocukları yanında olduğu için magandaya bir karşılıkta bulunmadı. Aynayı kıran trafik magandası aracına camına da vurarak olay yerinden uzaklaştı.

Anbean kameraya yansıdı

Başına gelen olayı cep telefonu kamerası alan Ali Naim Küçük, her şeyi anbean çekti. Cep telefonuna yansıyan görüntülerde trafik magandasının aracından inerek Küçük'ün otomobilinin camına vurarak kırdığı sonrasında küfürler ve tehditler savurduğu görülüyor.

“Emniyet şeridini ihlal etti”

Meydana gelen bu kötü olayı anlatan Ali Naim Küçük, “Başıma gelen bu talihsiz olay, bayram tatilinden bir gün kala yani cumartesi günü meydana geldi. Bayram tatili için yola çıkmayı planlıyorduk. Bu yüzden gitmeden önce kolaylık olsun diye benzin almaya çıktım. Çocuklarımı da yanıma almıştım. Trafikte seyir halindeydik. Ataşehir Turgut Özal Bulvarı'nda bir trafik sıkışıklığı vardı. Bütün araçlar normal şekilde peş peşe gidiyordu. Sonra emniyet şeridinden bir aracın kaptırmış geldiğini gördüm. Hepimiz trafikte bekliyoruz. Düzgün bir şekilde gitmeye uğraşıyoruz. Bu kişi emniyet şeridini kullanarak trafikte bekleyen diğer kişilerin tabiri caizse vaktini çalması beni rahatsız etti. Ben de aracımı emniyet şeridine doğru hafifçe ortaladım bu şekilde o da trafikte beklemek durumunda kaldı. Bir nevi yolunu kapattım. Yol açılmaya başladığında ise kendisi aracımın yanına gelerek camını indirdi. Camdan tehditler ederek küfretmeye başladı. Çok fazla bağırıyordu. Ben o kişiye hatalı olduğunu söyleyerek, “Orda hepimiz bekliyoruz beyefendi, siz de emniyet şeridini ihlal ediyorsunuz ayıp değil mi?” dedim. Bu defa çok daha fazla sinirlendi ve arabasıyla önüme kırdı. Geçiş yolumu kapattıktan sonra aracından inerek yanıma geldi. Bu defa da cama vurmaya başladı. Araçta iki çocuğum vardı bende inmedim. Birisi henüz 2 yaşında diğeri de 5 buçuk yaşında. Çocuklarımı böyle bir durumda bırakmak istemedim. Yalnız kalmaları tehlikeli olacaktı. Araçtan inmedim hatta camı bile açmadım “şeklinde ifade etti.

“Verilen cezalar caydırıcı olmalı”

Ali Naim Küçük trafik magandasıyla muhatap olmadığını belirterek, “Karşıda ki kişi küfretti, bağırdı, çağırdı. Bende yaşadığım o anı kameraya aldım. Zaten aynamı da kırdı. Aynamı kırdığı yetmiyormuş gibi camıma da vurdu ve camda çatladı. Sonra kırdığı aynayı yan tarafta bulunan çimenlere attı, arabasına bir öfkeyle binip uzaklaştı. 5 buçuk yaşında olan kızım olayları anlayabilecek durumda. Çok fazla korku yaşamış. Takribî yarım ağzından bir laf alamadık. Konuştuğunda da 'baba bir daha o yoldan gitmeyelim, çok fazla korktum' dedi. Yaşanan bu olay sonrasında ben tatile çıktım. Aynayı bantlamak zorunda kaldım. Bayramdan döner dönmez hemen emniyete gittim. Farklı insanların da bu şekilde canını yanmasın. Bu arkadaş pimi çekilmiş bomba gibi etrafta geziyor. Bu durumun önüne geçildin diye emniyette şikayetimi oluşturdum. Gerekli mercilerden tek talebim ise gerçekten bu durumun önüne geçilmesi gerekiyor. Bu olaylarda ben verilen cezaların caydırıcı ve sert olması gerektiğini düşünüyorum. O şekilde bir ceza olmalı ki bundan sonrasında tekrar aynı şeylerin yapılmasının önüne geçilsin” dedi.

Yorumlar (0)