Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur hayatını kaybetti

İzmir Torbalı Belediye Başkanı Ramazan İsmail Uygur, solunum rahatsızlığı sebebi ile bir süredir tedavi görmekte olduğu Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde vefat etti.

GÜNDEM 19.04.2021, 00:10 19.04.2021, 12:21
Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur hayatını kaybetti

6 Mart tarihinde Torbalı ilçesine bağlı Cumhuriyet Mahallesi Koruluk Evleri'nde bulunan dairede meydana gelen yangında dumandan etkilenen Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur ile eşi Afet ve oğulları Ege Uygur'un da aralarında olduğu 7 kişi hastaneye nakledildi. İsmail Uygur, olaydan 6 gün sonra taburcu edilmiş fakat 14 Nisan günü solunum rahatsızlığı sebebi ile tekrar hastaneye kaldırılmış ve Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi yoğun bakım servisinde tedavisine başlanmıştı. Durumu kötüleşen Başkan Uygur, burada gerçekleştirilen bütün müdahalelere karşın kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

CHP İzmir İl Başkanı duyurdu

Uygur'un vefat haberini CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel de kişisel sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. Yücel, söz konusu paylaşımında, "Torbalı Belediye Başkanımız Ramazan İsmail Uygur'un hayatını kaybetmesinin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Merhum başkanımıza Allah'tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve Torbalılı hemşehrilerimize başsağlığı temenni ediyorum." sözlerini sarf etti. 
 

Yorumlar (0)