Tekirdağ’da korkutan kimyasal patlama! 3 yaralı

Tekirdağ'ın ilçesi olan Çerkezköy’de bulunan bir fabrikada kimyasal patlama yaşandı. Patlamanın ardından olayın yaşandığı bölgeye itfaiye ve ambulans ekipleri gönderilirken, 3 kişinin hastaneye kaldırıldığı birinin ise sağlık durumunun ağır olduğu belirtildi.

GÜNDEM 01.08.2022, 14:30 02.08.2022, 09:01
Tekirdağ’da korkutan kimyasal patlama! 3 yaralı

Tekirdağ’ın ilçesi olan Çerkezköy’de matbaa mürekkebi faaliyetinde bulunan bir boya fabrikasında henüz tespit edilemeyen bir nedenle kimyasal patlama yaşandı. Patlamayla beraber olayın yaşandığı alana çok sayıda sağlık itfaiye ve sağlık ekibi gönderildi.

Patlama sonrası yangın çıktı, müdahale edildi

İtfaiye ekiplerinin seferber olduğu olayda, kimyasal patlamanın ardından meydana gelen yangına müdahale edildiği belirlendi. İlk incelemelere göre kimyasal patlama sırasında 3 kişinin yaralandığı, sağlık ekiplerinin ise olayın yaşandığı bölgede ilk müdahaleyi gerçekleştirdiği ifade edildi.

Bir kişinin durumu ağır

Müdahalenin ardından 3 kişi hastaneye sevk edilirken birinin durumun ağır olduğu tespit edildi. Patlamanın ortaya çıkış sebebi henüz belirlenemezken, olay ile ilgili incelemenin başlatıldığı aktarıldı.

Yorumlar (0)