Süleyman Soylu: 'Asayiş, milletimizin en çok memnun kaldığı hizmet'

Asayiş Şube Müdürleri Değerlendirme ve Koordinasyon Toplantısı’na katılan Süleyman Soylu, asayiş hizmetlerine ilişkin açıklamalarda bulundu.

GÜNDEM 01.04.2021, 17:32 02.04.2021, 13:10
Süleyman Soylu: 'Asayiş, milletimizin en çok memnun kaldığı hizmet'

Toplantıda konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 2020’de yüzde 77,4 ile asayiş hizmetlerinin, milletimizin ilk sırada memnun olduğu hizmettir” ifadelerini kullandı.

“Asayişi sağlayan arkadaşlarımızla gurur duyuyoruz”

Ankara’da bir otelde yapılan Asayiş Şube Müdürleri Değerlendirme ve Koordinasyon Toplantısına katılan Süleyman Soylu, Türkiye İstatistik Kurumu’nun 2020 yılı için bir yaşam memnuniyet araştırması yaptığını belirtti ve sözlerine şöyle devam etti:

“Türkiye İstatistik Kurumu, 2020’de yaşam memnuniyeti araştırması yaptı. Asayişi ve güvenliği sağlayan arkadaşlarımız ile bir kere daha gurur duyuyoruz. Bu araştırmaya göre, asayiş 2020 yılında yüzde 77,4 ile milletimizin ilk sırada memnun kaldığı hizmet, asayiş hizmetleri oldu. Bu oranları dünyanın herhangi bir ülkesinde bu memnuniyeti görmek oldukça zordur. 

Bu güveni sonraki yıllarda da devam ettirmek istediklerini aktaran Soylu, açıklamasını şöyle bitirdi:

“Bu memnuniyeti ve bu güveni, sonraki seneler içinde de ilk sırada tutmak, vatandaş ile devlet arasındaki memnuniyet ilişkisini karşılıklı oluşan bağı ayakta tutmak bu dönemden sonraki en büyük hedefimizdir. Hem jandarma hem polis bölgesindeki asayiş, bu memnuniyet bizim için önemli bir gurur vesilesidir.”

 

Yorumlar (0)