Spirit: Özgür Ruh filminin afişi ve fragmanı izleyiciye sunuldu!

Animasyon film severlere müjde. Yeni devam filmi “Spirit: Özgür Ruh” tan afiş, görseller ve tanıtım fragmanı görücüye sunuldu. Filmi hayatın dost sıcaklığı yanının yabani bir atla keşfeden küçük bir kızın hikayesini konu alıyor.

KÜLTÜR-SANAT 01.04.2021, 17:34 02.04.2021, 09:31
Spirit: Özgür Ruh filminin afişi ve fragmanı izleyiciye sunuldu!

Yeni bir animasyon film daha izleyicilerle buluşuyor. Yabani bir atla tanışınca hayatın farklı yönlerini tanıyan küçük bir kızın hikayesini konu alan ‘Spirit: Özgür Ruh’ filminden tanıtım görsellier geldi. Afişi ve Türkçe dublajlı fragmanı da izleyiciye sunulan film, 2002 yılında yayınlanan ve Oscar adayı olan Özgür Ruh filminin devamı niteliği taşıyor. Ayrıca Emmy ödüllü TV animasyon dizisinin de devamı niteliğini taşıyan ‘Spirit: Özgür Ruh’ filmi, hikayenin devam bölümü olarak dikkat çekiyor.

Julianne Moore ve Jake Gyllenhaal da seslendirme kadrosunda

Yönetmenliğini ‘Troll Avcıları: Arcadia Hikayeleri’ nin de yönetmenliğini üstlenen Elaine Bogan’ın gerçekleştirdiği film, Ennio Torresan’ın ortak yönetmenliğinde ortaya çıktı.



Filmin müziğini ise besteci Amie Doherty yaparken, yapımcılığını ise Karen Foster üstlendi. Filmin İngilizce seslendirme kadrosunda ise Isabela Merced, Julianne Moore, Jake Gyllenhaal, Mckenna Grace ve Andre Braugher bulunuyor.

Akrobat birinicisi olan annesini hiç tanımayan Lucky, annesi gibi asidir ve sınırları sevmemektedir. Cora teyzesinin gözetiminde Doğu Yakası’nda büyüyen Lucky, bir gün tehlikeli bir yaramazlık yapar. Cora, Lucky’de alaral Lucky’nin babası Jim’in yanına giderler.



Bu kasabadan hiç etkilenmeyen Lucky, bir anda kendisi gibi özgür bir ruh taşıyan yabani bir atla tanışır. Adı Spirit olan bu at, Lucky ile bağ kurar. Ayrıca Abigail Stone ve Pru Granger adında iki binici ile tanışan Lucky, atları kurtarmak için bir maceraya atılır.

Yorumlar (0)