Şule Çet davasında şok! Bilirkişi asılı bulundu…

Şule Çet davasında bilirkişi olarak görev yapan Prof. Dr. Mustafa Ender Taner evinde ölü bulundu.

GÜNDEM 11.12.2020, 11:50 13.12.2020, 11:04
Şule Çet davasında şok! Bilirkişi asılı bulundu…

Şule Çet'in hayatını kaybetmesiyle ilgili davanın bilirkişisi olan Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Psikiyatri Anabilim Dalı Konsültasyon Liyezon Psikiyatrisi Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mustafa Ender Taner evinde ölü bulundu.

Edinilen bilgilere göre, Ankara’nın Çankaya ilçesine bağlı Yaşamkent Mahallesi'nde yaşayan 49 yaşındaki Prof. Dr. Mustafa Ender Taner, evinin tavanına bağlı ipte asılı hâlde bulundu. Prof. Dr. Mustafa Ender Taner'i, boynundan tavana asılı hâlde bulan yakınları durumu 155 Polis imdat ve 112 Acil Sağlık hattına bildirdi.

Olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekibi, yaptığı kontrollerde 49 yaşındaki Prof. Dr. Mustafa Ender Taner'in geri döndürülemeyecek biçimde yaşamını yitirdiğini tespit etti.

Polis kaynaklarından sağlanan bilgilere göre, yakınları, işleri bir süredir iyi gitmeyen Prof. Dr. Mustafa Ender Taner'in psikolojik tedavi görmeye başladığını ve doktorun verdiği ilaçları kullandığını belirtti.

Prof. Dr. Mustafa Ender Taner'in kesin vefat sebebi, yapılacak otopsi sonucunda ortaya çıkacak.

Prof. Dr. Mustafa Ender Taner, kendisinin de görev yaptığı Gazi Üniversitesi’nin öğrencisi Şule Çet'in 29.05.2018 Salı günü lüks bir plazadayken 20'nci kattan düşerek hayatını kaybetmesiyle ilgili görülen davada bilirkişi olarak dinleniyordu. İntihar ettiği iddia edilen Şule Çet'in yaşamını yitirmesiyle ilgili olarak 3 bilirkişi rapor hazırlamıştı. Aralarında Prof. Dr. Mustafa Ender Taner ‘in de bulunduğu bilirkişilerce hazırlanan raporda; “Şule Çet’in intihar edebileceğine, intihar meyline ya da intihar etmesini gerektirecek herhangi bir gözlem, tespit ve bilginin bulunmadığı” vurgusu yapılmıştı.

Plazadan düşen kız Şule Çet

Yorumlar (0)