Soylu: Bunlar vesayetçilerin son kalıntılarıdır

Güvenlik toplantısı için Batman’da bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, toplantı öncesi gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

GÜNDEM 04.04.2021, 15:01 05.04.2021, 10:55
Soylu: Bunlar vesayetçilerin son kalıntılarıdır

Türkiye için atılan her türlü olumsuz girişimin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde etkisiz kılındığını ifade eden Bakan Süleyman Soylu, Türkiye’nin hukukun işletilmesi noktasında en verimli dönemde olduğunu söyledi.

“Düşmanları çaresiz bırakıyoruz”

Ak parti iktidarında atılan güçlü adımlarla vesayetçilerin ve Türkiye düşmanlarının çaresiz durumda bırakıldığını kaydeden Soylu, bazı zihinlerin hala Türkiye’de eski alışılmış çözüm yöntemlerini benimsediklerini belirtti.

Soylu, “Bunlar hukuk nedir bilmezler, bunlar zavallı kimselerdir, edepsizlerdir, bunlar son kalıntılardır. Elbette bunlar da doğa olayı gibi tarihe karışıp gideceklerdir. Güçlü, her alanda büyüyen Türkiye ve bağımsızlık bizim sevdamızdır. Bizim tüm gayretimiz daha güçlü bir Türkiye içindir. Bizler hukukun üstünlüğüne, demokrasimize, tarihimize, devletimize, milletimize ve devletimize sadığız, bağlıyız ve buradayız. Türkiye’nin yapacak daha çok işi var. Bu işleri hep beraber gerçeğe dönüştüreceğiz. Biz bu başarıları yakalarken arada bu tür çapaklarda maalesef çıkacaktır. Bizim görevimizde bunları temizlemektir” dedi.

Bakan Soylu, gündeme ilişkin değerlendirmelerinin ardından daha sonra Batman Valiliğinde düzenlenen güvenlik toplantısına katıldı.

Yorumlar (0)