Silahlı şaka yapmak isteyen kasap, arkadaşını bacağından vurdu

Karaman’da kasap dükkanı işleten arkadaşını ziyarete giden Tansu K., silahlı bir şakalaşma esnasında yanlışlıkla bacağından vurularak hastaneye kaldırıldı. 

GÜNDEM 18.05.2022, 09:43 18.05.2022, 12:15
Silahlı şaka yapmak isteyen kasap, arkadaşını bacağından vurdu

Edinilen bilgiye göre, 36 yaşındaki Tansu K., Ahi Osman Mahallesi’nde kasap dükkanı işleten arkadaşını ziyarete gitti. Kasap M.K., bir süre sonra dükkanında bulunan silahla arkadaşına şaka yapmak istedi. Silahı arkadaşına doğrultan M.K., aniden silahın ateşlenmesiyle büyük panik yaşadı. 

Kurşun, sağ bacağına isabet etti

Silahtan çıkan mermi Tansu K.’nın sağ bacağına isabet etti. Kanlar içinde kalan Tansu K.’nın bacağını sararak kanı durmaya çalışan M.K., polis ve sağlık ekiplerini arayarak ihbarda bulundu. Bölgeye gelen sağlık ekipleri, yaralı vatandaşa ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. 

“Silahla şaka yapmak istedi”

Ambulansa bindirilerek Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Tansu K.’nın tedavisi devam ediyor. Olayın ardından polis ekipleri tarafından gözaltına alınan M.K., emniyette verdiği ifadede silahla şakalaşırken yanlışlıkla ateş aldığını ve arkadaşını istemeden yaraladığını dile getirdi. Yaralı vatandaş ise verdiği ifadede, “Arkadaşımı ziyaret etmek için kasap dükkânına gittim. Silahla şaka yapmak istedi. Bir anda yanlışlıkla silah patlayınca beni vurdu. Olay kasti olarak yapılmadı” ifadelerini kullandı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. 

Yorumlar (0)