Sıkıştırılan araç gişe betonuna çarptı: 2 ölü!

Aydın'da bir otomobil otoyol gişesinde bulunan beton bölüme çarptı. Kaza sonucu 2 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

GÜNDEM 05.02.2021, 12:48
Sıkıştırılan araç gişe betonuna çarptı: 2 ölü!

Denizli ilinden İzmir ili yönüne seyahat eden Ali İlkimen idaresindeki 20 HA 949 plakalı otomobil, Aydın-İzmir otoyolunun girişinde, gişeleri koruyup bölme teşkil eden beton bölüme çarptı.

Şoför Ali İlkmen ile otomobilde yolcu olarak bulunan eşi Havva Ovacıklı, Mehmet Ovacıklı ve Davut Özkan yaralandı.

Çevredekilerin kazayı bildirerek yardım istemesi üzerine bölgeye 155 polis, 110 itfaiye ve 112 sağlık ekipleri yönlendirildi.

Sağlık Müdürü müdahale etti

Tevafuken aracıyla kaza bölgesinden geçen Aydın İl Sağlık Müdürü Osman Açıkgöz de aracını kenara çekerek sağlık ekipleriyle birlikte yaralıların ilk müdahalesini gerçekleştirdi.

Hafif derecede yaralanan yolculardan Davut Özkan, "Önümüze aniden bir başka araç geçti ve beton bölüme çarptık" bilgisini verdi.

112 Acil Sağlık ekipleri tarafından hastaneye götürülen yaralılardan şoför Ali İlkmen ile eşi Havva Ovacıklı yaşamını yitirdi.

Polis kamera kayıtlarını inceliyor ve yaralı Davut Özkan'ın iddia ettiği gibi bir başka araç tarafından sıkıştırılıp sıkıştırılmadığına bakıyor.

Yorumlar (0)