Sakarya’da korkutan kaza! Sınava yetişmeye çalışıyorlardı

Sakarya’da YKS’ye girecek olan çocuklarını sınava yetiştirmeye çalışan iki farklı araç sürücüsü, cadde üzerinde kafa kafaya çarpıştı. Korkutan trafik kazasında iki otomobilde bulunan toplam 6 kişi hafif yaralandı. 

GÜNDEM 18.06.2022, 15:38 19.06.2022, 12:12
Sakarya’da korkutan kaza! Sınava yetişmeye çalışıyorlardı

Edinilen bilgiye trafik kazası, Hendek ilçesinde bulunan Fatih Sultan Mehmet Caddesi’nde yaşandı. İki farklı araçta çocuklarını YKS’ye yetiştirmeye çalışan H.E. ve H.A., cadde üzerindeki bir anlaşmazlık sonucu kafa kafaya çarpıştı. Olayda iki araçta bulunan 3 öğrenci, 2 araç sürücüsü ve henüz kimliği belirlenemeyen bir kişi hafif yaralandı. 

Polis ekipleri, öğrencileri sınava yetiştirdi

Kaza sonrası polis ve sağlık ekiplerine ihbarda bulunuldu. İhbar üzerine bölgeye gelen ekipler, yol üzerinde güvenlik önlemleri aldı. Öte yandan hafif yaralı vaziyette bulunan öğrencilerin sınava yetişebilmesi için polis ekipleri adeta seferber oldu. Hızlı bir şekilde hastaneye götürülen öğrenciler, ardından gerekli onayı aldıktan sonra yine polis araçlarıyla birlikte sınava girecekleri okullarına bırakıldı. Aileler, çocuklarını zamanında sınav yerlerine yetiştiren polis ekiplerine teşekkür etti. 

Yorumlar (0)