Sakarya’da doktora korkunç tehdit! Konya’daki doktor gibi öldüreceğim

Bir doktor sosyal medya hesabı üzerinden, kendisi gibi doktor olan eşi için yardım talep etti. Çaresiz kadın eşinin tehdit edildiğini ve harekete geçilmesi gerektiğini ifade etti.

GÜNDEM 11.07.2022, 14:45 11.07.2022, 15:02
Sakarya’da doktora korkunç tehdit! Konya’daki doktor gibi öldüreceğim

Yakın bir zaman önce Konya Şehir Hastanesi’nde meydan gelen doktor cinayeti, tüm Türkiye’ye büyük bir üzüntüye boğmuştu. Bu olayın üzerinden kısa bir süre geçmesine rağmen sağlıkta şiddet durmuyor.

“Bana destek olun” çağrısı yaptı

Sakarya’da bir doktor kendisiyle aynı mesleği paylaşan eşinin ölümle tehdit edildiği iddia etti. Sosyal medya üzerinden paylaşım yapan kadın doktor, büyük bir yankı uyandırdı. Söylenenlere göre, ortopedi uzmanı olan doktor eşini bir kişi ölümle tehdit etti. Bu durum karşısında çaresizliğe kapılan kadın, sosyal medya üzerinden "lütfen bana destek olun" çağrısı yaptı.

Tedavi etti, tehdit edildi

Söylenenlere göre, Sakarya Araştırma ve Eğitim Hastanesi’nde bir şahıs kırık kolundan ameliyat olmuş ve kolunu alçıya aldırmıştı. Şahıs kolunda oluşan morluklar ve şişlikler sebebiyle ameliyatı gerçekleştiren doktora tehditler savurmuştu. Tehdit edilmesinin sonrasında sosyal medya üzerinden paylaşım yapan doktorun eşi, “Benim eşim ortopedi uzmanı. Şu anda hastası tarafından öldürülmekle tehdit ediliyor. Lütfen bana destek olun. Buradan sesimi duyurmam gerekiyor. Eşimin (meslektaşım) daha önce ameliyat ettiği bir hastası 184’ü aramış ve ‘Konya’daki doktorla aynı kaderi yaşatacağım ona’ demiş. Eşim tehdit ediliyor” şeklinde ifade etti.

Doktorun ölüm tehdidi almasına dair yapılan sosyal medya paylaşımı ülke gündemine oturdu. Birçok kişinin yayınladığı paylaşım sonrasında Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri konu ile ilgili harekete geçti. Gerçekleştirilen operasyonla yakalanan zanlı hakkında adli işlem yapıldı.

Yorumlar (0)