Sağlık raporu vermedi diye doktoru darp etti

İzmir ilinin Gaziemir ilçesinde bir şahıs, kendisine sağlık raporu vermediği gerekçesiyle doktora küfrederek odadan çıktı. Peşinden giden doktor "neden küfrediyorsun?" sorusunun cevabını darp ile aldı.

GÜNDEM 27.11.2019, 13:10 27.11.2019, 13:34

Sağlık çalışanlarına yönelik bir saldırı haberi de İzmir'in Gaziemir ilçesinden geldi. Darp olayı, 7 Kasım günü Gaziemir 6 No’lu Aile Sağlığı Merkezinde yaşandı. İddialara göre bir kişi, ehliyet almak için ASM'deki (Aile Sağlığı Merkezi) Doktor Ali Erhan Kiriş’ten sağlık raporu istedi. Doktor Ali Erhan Kiriş, kaydının başka bir Aile Sağlığı Merkezinde olduğu ve bu nedenle rapor veremeyeceğini söylemesi üzerine şahıs, başka bir doktorun odasına girip sağlık raporu istedi. Bu doktordan da olumsuz cevap alan şahıs yeniden Doktor Ali Erhan Kiriş’in odasına girdi ve rapor verilmediği için sinirlenerek küfürler yağdırmaya başladı.

Hızlıca doktorun odasından çıkan şahsın peşinden giden Doktor Ali Erhan Kiriş, "Neden küfrediyorsun" diye sorunca saldırıya uğradı. Şahıs, Doktor Ali Erhan Kiriş'in önce boğazını sıktı ardından da kafa atıp yere yıktı. Aile Sağlığı Merkezi içindeki ve çevredeki vatandaşlarla Dr. Kiriş'in meslektaşlarının hareketlendiğini gören şahıs hemen olay yerinden kaçarak uzaklaştı.

Sağlık raporu vermediği için önce hakarete maruz kalan ardından da darp edilen Dr. Ali Erhan Kiriş karakola giderek saldırgandan şikayetçi oldu.


Güvenlik kameraları olayın büyük bölümünü kaydetti

İzmir'in Gaziemir ilçesindeki 6 No’lu Aile Sağlığı Merkezinde (ASM) yaşanan doktora saldırı olayı güvenlik kameraları tarafından da saniye saniye kayıt altına alındı. Güvenlik kamerası görüntülerinde, şahsın doktorun odasına girişi ve çıkışı, Dr. Kiriş’in şüpheli sahsın peşinden giderek neden küfrettiğini sorması ve darp edilmesi, darptan sonra gelen kalabalığı görünce kaçarak uzaklaşması net bir şekilde görülüyor.

Yorumlar (0)