Polis memurunu başından vuran zanlı tutuklandı 

Bursa'da kavgayı ayırmaya çalışan polis memurunun silahını alarak başından vuran M.D. isimli cani tutuklandı.

GÜNDEM 05.12.2019, 07:55
Polis memurunu başından vuran zanlı tutuklandı 

Bursa'da çıkan bir kavgaya müdahalede bulunmak isteyen polis memurunun belinden silahını alarak polisi başından vuran zanlı çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. Caninin yakınları ise adli kontrol şartıyla salıverildiler. 

Bursa'nın Yıldırım ilçesi Yavuz Selim Mahallesi'nde çıkan bir kavgaya müdahale eden 44 yaşındaki polis memuru A.Ö. kendisine mukavemet gösteren M.D. isimli zanlıyı gözaltına almak istedi. Bu sırada polis memuru A.Ö.'ye saldırarak belindeki silahını alan şüpheli M.D., ateş ederek polis memuru A.Ö.'yü başından vurdu. Ağır yaralanan polis memuru A.Ö. olay yerine sevk edilen ambulansla Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürüldü. Tedavisi süren polis memurunun hayati tehlikesi devam ederken, M.D. ile olay esnasında görevli memurlara mukavemet eden diğer şüpheliler S.D. (34), İ.D. (59), T.B. (53) ve M.Y. (49) emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildiler. M.D. suçunu kabul ederken, polisi niçin vurduğu ile ilgili soruya hiçbir yanıt vermediği belirtildi.

Zanlı tutuklandı, akrabalar serbest

Emniyetteki işlemlerinin ardından, polis memurunu başından vurarak ağır yaralayan zanlı M.D. ile birlikte polise mukavemet gösteren yakınları S.D. (34), İ.D. (59), T.B. (53) ve M.Y. (49) adliyeye sevk edildi. Zanlı M.D. mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderilirken, yakınları ise adli kontrol şartıyla salıverildi.

Yorumlar (0)