PKK'nın finans kaynağına ağır darbe!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Diyarbakır'da 1,5 ton esrar ve 5 milyon 134 bin kök Hint keneviri ele geçirildiğini duyurdu.

GÜNDEM 21.07.2020, 13:31
PKK'nın finans kaynağına ağır darbe!

Diyarbakır'da İl Jandarma Komutanlığı tarafından düzenlenen operasyon ile 1,5 ton esrar maddesi ile 5 milyon 134 bin kök Hint keneviri ele geçirildi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Twitter hesabından yaptığı bilgilendirme paylaşımında, Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı tarafından gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonlarına ilişkin önemli bilgiler aktardı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun verdiği bilgilere göre Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı tarafından Lice ilçesi kırsalında 75 farklı noktaya yapılan operasyon sonucu, 1,5 ton esrar maddesi ile 5 milyon 134 bin kök dişi Hint keneviri ele geçirildi.

Son bir ayda ele geçirilen Hint keneviri miktarının 50 milyon 250 bin kök, esrar maddesinin de 10 ton olduğunu vurgulayan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Twitter hesabından aktardığı bilgilerin ardından bir de mesaj verdi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu mesajında, "Güçlü yarınlar, sağlıklı nesiller için uyuşturucuya geçit yok." dedi.

Yorumlar (0)