Pençe-Kilit Harekâtı'ndan acı haber! 1 askerimiz şehit

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit Harekâtı operasyon bölgesinde bir üsse yönelik düzenlenen taciz ateşi neticesinde bir askerin şehit olduğunu açıkladı.

GÜNDEM 22.06.2022, 09:12 22.06.2022, 11:36
Pençe-Kilit Harekâtı'ndan acı haber! 1 askerimiz şehit

Milli Savunma Bakanlığı’ndan gelen açıklamada, bir askerimizin, Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde şehit düştüğü bildirildi.

Taciz ateşi sonucunda 1 askerimiz şehit

Bakanlıktan gelen açıklamada, “21 Haziran 2022 tarihinde Pençe-Kilit Harekâtı operasyon bölgesinde, bölücü terör örgütü mensupları tarafından açılan taciz ateşi neticesinde kahraman silah arkadaşımız P. Uzm. Çvş. Sercan Baş şehit olmuştur. Bizleri derin üzüntüye ve acıya boğan bu olayda yaşamını yitiren aziz şehidimize Allah’tan rahmet, ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile milletimize sabır ve başsağlığı dileriz” sözlerine yer verildi.

Hulusi Akar’dan taziye mesajı

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar da MSB’nin sosyal medya hesabı üzerinden bir taziye mesajı paylaştı ve mesajında, "21 Haziran 2022 tarihinde kahraman silah arkadaşımız şehit olmuştur. Şahsım ve Milli Savunma Bakanlığı adına kahraman şehidimize Allah’tan rahmet; asil milletimize ve kederli ailesine sabır ve başsağlığı dilerim” sözlerini kullandı.

Yorumlar (0)