Oyun oynamak için kamyonun altına girmişti… Antalya’da feci ölüm!

Antalya Kepez’de, çöp atmak için kardeşleri ile birlikte dışarı çıkan 2 yaşındaki çocuk, daha sonra oyun oynamak için hareketsiz durumdaki kamyonun altına girdi. Kamyonun aniden geri manevra yapması ile ezilen Suriye uyruklu küçük çocuk, olay yerinde hayatını kaybetti. 

GÜNDEM 17.04.2022, 10:57
Oyun oynamak için kamyonun altına girmişti… Antalya’da feci ölüm!

Suriye uyruklu olduğu öğrenilen 2 yaşındaki Tulin Abo Snisleh, kardeşleri ile birlikte Kepez ilçesinde bulunan evlerinden çöp atmak için dışarıya çıktı. Oyun oynamak isteyen küçük çocuk, sokakta bulunan hareketsiz kamyonun altına girdi. Bir süre sonra geri manevra yapmaya başlayan kamyonun altından kaçamayan Tulin Abo Snisleh, ezilerek feci şekilde can verdi. Durumu öğrenen aile, uzun süre sinir krizi geçirirken, yapılan ihbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapılan ilk inceleme küçük çocuğun hayatını kaybettiği anlaşıldı. Tulin Abo Snisleh’in cansız bedeni morga götürülmek üzere Antalya Adli Tıp Kurumu’na sevk edildi. 

Küçük kızın ölüm haberini alan aile üyeleri sinir krizi geçirdi

Ölüm haberinin duyulması sonrası bölgede büyük bir kargaşa ortamı yaşandı. Polisler, herhangi bir kaza olayına mahal vermemek için bölgeye güvenlik şeridi çekti. Sokak uzun bir süre yaya trafiğine de kapalı tutuldu. Ölüm haberini öğrenen küçük kızın ailesi ise adeta sinir krizi geçirdi. Yakınları tarafından teselli edilen aile, uzun süre gözyaşı dökerek olayın nasıl gerçekleştiğini öğrenmeye çalıştı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorumlar (0)