Öğretmene 'kabul edilemez' davranışa soruşturma

Sosyal medya platformlarında gündeme gelen görüntülerde özel okuldaki bir öğrencinin, öğretmenine karşı saygısız davranışlarda bulunduğu kaydedilip, tahkikat başlatıldığı duyuruldu.

GÜNDEM 24.03.2022, 00:54 24.03.2022, 17:50
Öğretmene 'kabul edilemez' davranışa soruşturma

Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, bir öğrencinin öğretmenine karşı kabul edilemez davranışlarının bulunduğu ve sosyal medyada gündeme gelen olay ile ilgili inceleme başlatıldığı bildirildi.

Soruşturma başlatıldı

Başkent Ankara'da bir özel eğitim kurumunda öğrencinin, öğretmenine karşı sergilediği davranışlarının kayda alındığı ve sosyal medya platformlarında yayımlanan görüntüler tepki çekti.

Sosyal medya platformu Twitter'da açılan '#öğretmen' etiketiyle yorum yapan çok sayıda kullanıcı, öğrenci hakkında işlem başlatılmasını talep etti. 

Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü, olay ile ilgili tahkikat başlatıldığını duyurarak, "Kentimizdeki faaliyet gösteren özel okulda bir öğrencinin öğretmenine karşı asla kabul edilemez davranışlarının bulunduğu ve sosyal medya mecralarına yansıyarak gündeme gelen olaya dair inceleme ve tahkikat başlatılmıştır." denildi. 

Yorumlar (0)